Koleston Perfect Pure Naturals

Azi, eleganta in coafura se traduce prin natural space engine. Prin stralucire. Prin senzatia de unicitate neatinsa vreodata de vopsea. O culoarea supra, hiper naturala. Intruchipata de 5 noi nuante Koleston Perfect 슬라이드 쉐어 ppt 다운로드. Pentru o frumusete hipernaturala. Care te pune in lumina.

Experimenteaza un produs ce depaseste orice asteptare si bucura-te de el de 3 ori mai mult 위닝일레븐 다운로드. Alege Koleston Perfect Pure Naturals si ai avantaje 3 în 1. Lasa-te sedusa de Koleston Perfect Pure Naturals, o vopsea ce iti cufunda parul în culoare pura si iti ofera rezultate de poveste 하이퍼스핀 다운로드.

• Acoperire perfecta a firelor albe – 100% acoperire a firelor albe, cu un rezultat final uniform de la radacini pana la varfuri;
• Rezultate naturale – nuante naturale neutre sau nuante naturale cu reflexii castanii
• Multi-tonalitate – un spectru variat de culori: – de la negrul adanc (2) la blondul deschis si stralucitor (11) 세인츠 로우 3 캐릭터 다운로드. Nuantele Pure Naturals combinate între ele, de la deschis la închis, ofera parului adancime si naturalete structurala.

Noutatea Koleston Perfect sta in mixul dintre tonurile demi-permanente de la Color Touch si tonurile permanente de la Koleston Perfect. Pentru ca tu sa fii naturala. Pura. Ireal de frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *