Kristen Stewart, mai bine platita decat Angelina Jolie, conform Forbes

Ca in fiecare an, revista Forbes a intocmit un top al celor mai bine platite actrite de la Hollywood Download the desktop calendar. Daca anul trecut primul loc i-a revenit Angelinei Jolie, in 2012, actrita i-a „cedat” locul unei colege mai tinere. Este vorba de Kristen Stewart, in varsta de 22 de ani, care, potrivit Forbes.com ar fi avut castiguri de 34,5 milioane de dolari in perioada mai 2011 – mai 2012. 

Succesul tinerei actrite era previzibil, avand in vedere notorietatea  si veniturile uriase incasate de franciza Twilight Create an rpg xp download. Pe langa  filmul care a consacrat-o, Kristen Stewart a mai aparut si in productii precum The Runaways , Welcome to the Rileys , iar recent in Snow White and the Huntsman , unde joaca alaturi de Charlize Theron si Chris Hemsworth Download the coup.

Actrita Cameron Diaz s-a clasat pe locul al doilea, 34 de milioane de dolari, in timp ce pe locucurile 3 si 4 sunt Sandra Bullock, cu 25 de milioane de dolari si Angelina Jolie, cu venituri de 20 de milioane de dolari. Charlize Theron, partenera de afis a actritei Kristen Stewart ocupa locul 5, cu 18 milioane de dolari. Locurile uramtoare sunt ocupate de actritele Julia Roberts (16 milioane de dolari), Sarah Jessica Parker (15 milioane de dolari), Meryl Streep (12 milioane de dolari), Kristen Wiig (12 milioane de dolari) şi Jennifer Aniston (11 milioane de dolari) 공룡메카드 25화 다운로드.

 

 

In fiecare an, revista Forbes intocmeste acest top in urma discutiilor cu agentii actritelor, dar si cu managerii, producatorii si avocatii acestora, care le furnizeaza date referitoare la veniturile incasate in urma filmelor in care acestea au jucat, joaca sau urmeaza sa joace Mappy Dark download. De asemenea, se tine cont si de veniturile castigate din alte activitati: promovare de parfumuri, linii vestimentare, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *