Loţiunea pentru plajă: În ce situaţii este dăunătoare şi cum putem evita riscul de cancer de piele

Odată cu începerea pregătirilor pentru vacanţa de vară, obiectul care cel mai probabil nu-i lipseşte nimănui din geanta de plajă este şi cel care prezintă cele mai multe riscuri de sănătate: dacă nu înlocuim crema de plajă la timp, riscul de a dezvolta cancer de piele creşte considerabil din cauza expunerii la razele ultraviolete Windows 10 Pro.

Potrivit unui sondaj citat de Daily Mail, aproape trei sferturi (74 la sută) dintre britanicii care pleacă în vacanţă în acest an sunt în pericol de a se îmbolnăvi de cancer de piele pentru că folosesc loţiune de plajă expirată Yes it's likeing.

Cele mai multe creme de plajă au un termen de utilizare de până la 12 luni de la data de cumpărare, perioadă la sfârşitul căreia producătorii nu mai oferă garanţie pentru abilitatea loţiunilor de a bloca razele ultraviolete 윈도우10 rs5 iso 다운로드.

Totuşi, britanicii cu planuri de vacanţă au spus, în marea majoritate, că urmează să folosească loţiuni mai vechi de un an, iar în multe cazuri mult mai vechi On Demand Korea.

O treime din participanţii la sondaj (32 la sută) au spus că vor lua în bagaj creme de plajă vechi de doi ani, în timp ce o altă treime a recunoscut că foloseşte cremă de mai mult de trei ani vechime, iar 15 la sută dintre respondenţi au spus că păstrează acasă cremă de plajă şi de patru ani packet tracer 6.2 다운로드.

65 la sută dintre respondenţii la sondaj nu erau conştienţi de faptul că cele mai multe creme de plajă expiră după 12 luni.

“Loţiunile de plajă îşi pierd abilitatea de a bloca razele ultraviolete după un an, aşadar este recomandat să înlocuim produsele în fiecare vară”, a spus Emma Leslie, editor de frumuseţe la site-ul Escentual.com, cea care a realizat cercetarea Sessibong mp3.

“Dacă verifici eticheta loţiunilor de plajă, cele mai multe dintre ele sunt marcate cu recomandarea producătorului de a fi folosite pentru numai 12 luni de la achiziţie Download chrome homepage. Eficienţa se va deteriora considerabil după această perioadă, iar ingredientele active îşi vor pierde puterea şi rişti să rămâi cu foarte puţină sau zero protecţie împotriva razelor ultraviolete dăunătoare.”

Expunerea la razele ultraviolete este un factor cheie în dezvoltarea cancerului de piele, iar în ultimii 30 de ani, în Marea Britanie, melanomul malign s-a dovedit a fi forma de cancer cu cea mai mare viteză de dezvoltare 세틀러6 다운로드.

“Este atât de important să îţi protejezi pielea împotriva razelor ultraviolete şi nu este vorba doar despre evitarea cancerului. Acţiunea dăunătoarea a soarelui îmbătrâneşte pielea prematur, cauzând urme şi riduri adânci”, a adăugat Emma Leslie 안녕자두야 언더더씨 다운로드.

Recomandarea Sistemului de sănătate din Marea Britanie este ca loţiunea folosită să aibă un factor SPF de cel puţin 15 pentru a preveni deteriorarea pielii 스노우 레오파드 dmg 다운로드.

 

 

sursa articol: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *