Machiajul corect al sprancenelor, pas cu pas

Forma si culoarea sprancenelor iti pot evidentia privirea la fel de mult ca si fardul aplicat pe pleoape. Daca te nemultumeste faptul ca natura nu te-a inzestrat cu sprancene bine definite, poti recurge la cateva trucuri de machiaj. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a obtine sprancenele perfecte!

Un machiaj al sprancenelor reusit poate fi obtinut chiar la tine acasa, in doar cativa pasi. Inainte de aceasta, insa, trebuie sa le dai o forma corecta cu ajutorul pensetei si al unei forfecute cu care vei tunde firele prea lungi, ce stau razlet.

Pentru aceasta, apeleaza la un specialist in cosmetica sau urmeaza sfaturile din domeniu. Conform acestora, o spranceana cu o forma corecta este cea al carei varf interior poate fi unit cu baza nasului, in timp ce o alta linie imaginara trece aproximativ prin centrul ochiului si ajunge in acelasi punct. De asemenea, o a treia linie trebuie sa uneasca varful exterior al sprancenei cu coltul ochiului si cu baza nasului. Asadar, daca vei respecta aceste reguli atunci cand te pensezi, vei reusi sa ai sprancene cu o forma de invidiat.

Dupa ce ai terminat pensarea si ai creat o forma adecvata sprancenelor, urmeaza corectarea lor printr-un machiaj special. Urmeaza pasii de mai jos cu atentie pentru un rezultat pe masura!

eyebrow+tutorial+(2)

Pentru a contura spranceana in continuare, se creeaza o pasta formata din produsul 3 si 5 (in cazul de fata) pe care o omogenizati pe mana cu pensula pana capata o consistenta medie, nici prea lichida, nici prea uscacioasa.

eyebrow+tutorial+(3)

Produse folosite in tutorial:

1. Flormar -anticearcan
2. The Body Shop – anticearcan
3. Golden Rose – fard mat (nr.208)
4. Make up for ever – crema pentru corectia sprancenelor (nr . 14)
5. Make up for ever – crema pentru corectia sprancenelor ( nr.10)
6. Anastasia Beverly Hills – pudra compacta pentru corectia sprancenelor (golden blonde)
7, 8. Anastasia Beverly Hills  penseta si perie strancene
eyebrow+tutorial+(5)
Iti place rezultatul?
 eyebrow-tutorial-1
Credit foto
www.rockandroses.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *