Machiajul de mireasa: regulile principale


Ziua nuntii este evenimentul mult visat si asteptat de orice femeie inca din perioada copilariei, iar machiajul joaca un rol important in tot acest peisaj de poveste.

Machiajul de mireasa nu respecta tendinte sau tipare. Acesta trebuie sa va avantajeze fizionomia, sa va reprezinte stilul si personalitatea, sa fie in armonie deplina cu rochia, coafura si accesoriile si, cel mai important, sa va simtiti confortabil cu el.

Cu un machiaj bine realizat, miresei i se va spune intotdeauna: “Cat de frumoasa esti!” si nicidecum: “Ce frumos esti machiata!” Daca nu sunteti experimentate in arta machiajului, va recomand sa apelati la un profesionist intr-o zi atat de speciala. Un make-up artist profesionist are atat experienta necesara, cat si produse profesionale de calitate.

Incepeti cautarile din timp pentru alegerea unui bun make-up artist si faceti programarea chiar si cu 6 luni in avans, tocmai pentru a fi sigure ca veti avea parte de machiajul dorit si, mai ales, de o colaborare excelenta.

machiaj-de-mireasa-1

De asemenea, daca bugetul va permite, va recomand sa faceti si o proba de machiaj. Indiferent cat de cunoscut este make-up artistul ales, conteaza mult sa stiti la ce sa va asteptati si sa eliminati astfel un factor de stres in ziua nuntii. Poate ca inspiratia make-up artistului in aceasta zi nu va coincide cu ceea ce va doriti.

machiaj mireasa 2

Alegeti machiajul de proba pentru un eveniment premergator nuntii, sa-i puteți testa rezistenta in timp, la caldura si implicit la transpiratie, dar si reactia viitorului sot. Daca doriti sa purtati gene false la machiajul de mireasa, va sfatuiesc sa le alegeti pe cele smocuri pentru rezistenta si un aspect natural. Solicitați gene false inclusiv la proba, mai ales daca nu ati purtat niciodata. Proba este proba!

machiaj 3

Un machiaj rezistent este asigurat si de un ten atent ingrijit. Ocupati-va din timp de acest aspect. Nu apelati la tratamente invazive in saptamana nuntii pentru ca veți avea compromisa intreaga zi. Secretul consta intr-o ingrijire constanta a tenului: zilnic (demachiere, tonifiere, hidratare), saptamanal chiar si la domiciliu exfolieri usoare si masti hranitoare, iar lunar sa mergeti la o cosmeticiana pentru un tratament complex, cu produse profesionale.

machiaj-de-mireasa-4

Natural sau diafan, intens sau sofisticat, una din regulile de baza ale machiajului de succes este sa fie foarte rezistent, dar fin in același timp. Este foarte important sa pastrati un echilibru al fetei si sa nu exagerati cu intensitatile.

machiaj 5

Nuantele care caracterizeaza un machiaj de mireasa sunt cele pastelate: bejurile, somon-ul, vanilia, rosee, mov-urile, piersica, visiniul, auriul cu accente de negru la baza ochiului. Atat machiajul ochilor, cat si cel al pometilor si a buzelor trebuie sa fie in nuante diafane, rozalii.

Casa de piatra si sa aveti o nunta de vis!

 

Sursa foto
www.rockandroses.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *