Machiajul ochilor mici

„As putea avea ochi bine definiti, dar fara gene false?” Da, este posibil si nu este nevoie neaparat sa aplici gene false, mai ales daca ocazia nu o cere 스위치 nsp 다운로드. De ce sa incarci inutil ochii, sa porti gene false ZIUA, doar pentru ca vrei sa-ti maresti ochii si sa atragi cu privirea? Chiar daca nu ai fost la fel de inzestrata cu gene lungi si dese, ca alte fete, poti obtine un machiaj perfect, care sa iti scoata in evidenta ochii Flickr photo batch download.

Ai nevoie de puțin timp, culori, un eyeliner negru (idiferent de forma pe care o alegi, desi cel sub forma de crema este recomandat mai ales in acest caz), un cleste de gene si mascara Solaris 10. Primul pas inainte de a incepe machiajul propriu-zis este sa tii cont de un lucru: culorile inchise aplicate pe toata suprafata pleoapei, precum si umbrele prost plasate iti pot micsora ochii si mai mult 삼국 군영전 2 다운로드. Asa ca alege in schimb nuante calde, sidefate, tonuri de lila, bej, culoarea sampaniei, a nisipului etc. Evita negrul, pentru ca are aceleasi proprietati ca si în cazul hainelor de aceeasi culoare: micsoreaza mssql 2017 express 다운로드. In schimb, nuantele deschise vor refelcta lumina si vor atrage atentia asupra zonei ochilor.

Opteaza pentru culorile complementare culorii irisului: nuante de auriu, maro, pentru irisul albastru, pentru ochii verzi- lila, roz,  iar pentru cei caprui- mov, violet.  Foloseste un fard de culoare deschisa, poate chiar alb, sidefat, pe arcada si în coltul interior al ochiului Bike Navigator+ download.

Aplica eye-liner-ul, prin trasarea unei linii la baza genelor, iar in coltul exterior, in sens usor ascendent.Poti trece la urmatorul pas, clestele de gene, indispensabil in acest caz.La final, atentie la aplicarea corecta a rimelului: nu exagera cu produs in exces, altfel risti sa lipesti genele intre ele, iar efectul sa fie dizgratios si sa-ti oboseasca inutil ochii 더지니어스 다운로드.

TRUCURI EXTRA:

Foloseste un fard de tip crema iluminatoare, pe care il poti aplica pe pleoapa, dar si pe arcada Go to The Master Download.
Foloseste un creion alb cu ajutorul caruia sa conturezi linia interioara a genelor de jos.
Cu ajutorul unui feon de par, incalzeste USOR clestele de gene, inainte de a-l utiliza Pills, potion download. Genele vor fi mai bine definite si curbate .

NICIODATA:

Nu folosi culori dark, tonuri fumurii, negru, gri.
Nu contura linia interioara a pleoapei cu negru, iti va micsora si mai rau ochii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *