Marirea sanilor prin injectare cu grasime proprie

Multe femei sunt preocupate de dimensiunile reduse sau aspectul sanilor, aceasta imperfectiune poate fi chiar sursa unor complexe psihice majore, a neincrederii in sine, care pot influenta nefavorabil viata intima, sociala sau cariera profesionala Download called Philo. Desi sunt femei care cer micsorarea sau lifting-ul sanilor, cea mai solicitata operatie de acest tip este cea de marire a sanilor.

In ciuda metodelor traditionale, „silicoanele” nu mai sunt neaparat cele mai cerute de catre femei, chirurgii recomandand si metode neinvazive precum injectarea cu grasime proprie Download Arduino Driver. Potrivit ultimului studiu in domeniu, efectuat de cercetatorii americani, grasimea proprie colectata prin liposuctie reprezinta o alternativa viabila la traditionalele silicoane, insa doar pentru unele femei latest windows support software from apple.

„Prima conditie este sa aveti o zona donatoare, cu grasime in exces undeva pe corp. Asta inseamna ca interventia are doua parti, prima fiind cea de recoltare a grasimii din zone donatoare, iar a doua cea de injectare in sani”, explica dr 윈도우 10 자바 다운로드. Daniela Bunila, chirurg estetician in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta, Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri.

Ca prima etapa, grasimea este extrasa din zona abdominala sau zona coapselor printr-o procedura de liposuctie (cu laser) 한글 파일 다운로드. Intr-o sesiune, nu se pot injecta mai mult de 200 ml de grasime, deci cele care isii doresc sani mai mari trebuie sa suporte mai multe interventii.
„Marirea sanilor prin injectarea de grasime proprie este o interventie fara cicatrici, fiind mult mai putin traumatizanta pentru san one night. Singura incizie care trebuie facuta este una de 4 cm, pentru extragerea grasimii dintr-o zona in care este in surplus”, a declarat dr. Daniela Bunila The champion goes and downloads.

Injectia cu grasime proprie este solutia ideala si pentru corectarea sanilor lasati potrivit unui studiu, desfasurat in Statele Unite. S-a demonstrat ca injectiile cu grasime proprie nu doar ca maresc dimensiunile sanilor, insa au rezultate bune si in cazul in care este nevoie de un lifting (ridicare a sanilor) 카카오톡 음악 다운로드. Toate acestea elimina riscurile asociate cu implanturile de silicon.

Principalul avantaj il constituie folosirea unor celule vii din propriul organism, astfel incat nu sunt injectate substante straine in organism, nu exista riscul de respingere a substantei, iar marirea sanilor este naturala, fara cicatrici 온디맨드 코리아 다운로드.

„Printr-o astfel de interventie, iti maresti sanii si scapi de grasimea de pe coapse si de pe abdomen. Nu exista taieturi la nivelul sanilor, iar singurele urme care pot ramane sunt cele cauzate de inciziile pentru extragerea grasimii”, a precizat dr lemon 다운로드. Daniela Bunila.

Desi pare mai neinvaziva si „naturala”, injectarea cu grasime are si unele dezavantaje. Rezultatul dureaza doar cativa ani. In medie, dupa doi ani se resoarbe jumatate din cantitatea de grasime injectata, avertizeaza medicii. Iar daca slabesti se micsoreaza si sanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *