Mezoterapia – metoda franceza de a slabi

In era moderna a fast-food-ului si a semipreparatelor, tot mai multi oameni se confrunta cu problema greutatii in exces. Nu ar trebui sa ne surprinda, insa, ca Franta, taramul iubirii, a venit cu o noua metoda de a ne oferi tuturor corpurile sexi si zvelte dupa care tanjim. Desi nu este o metoda tocmai ieftina si nu este acoperita de asigurarile de sanantate, mezoterapia este o solutie pe care o putem lua in considerare.

Tehnica medicala franceza importata tocmai din Franta este cea mai populara metoda de a slabi in prezent. Dezvoltata in 1952 in Franta de Dr. Michel Pistor, initial pentru tratamentul bolilor vasculare si infectioase, precum si pentru imbunatatirea circulatiei, mezoterapia presupune introducerea unor cantitati mici de diverse medicamente in mezoderm, stratul de grasime si tesut conjunctiv de sub piele. Astfel, cand aceste substante sunt introduse in mezoderm, grasimea din zona respectiva este topita.

De la inventarea acestei metode, aproximativ 15.000 de medici din Franta si America de Sud au folosit aceasta metoda, iar in prezent exista numeroase cursuri de specialitate pentru cei care doresc sa se initieze in tainele mezoterapiei. Tot mai multe cabinete medicale practica mezoterapia, fiind o metoda rapida, neinvaziva si nedureroasa de a scapa de celulita si de kilogramele in plus. Ceea ce face din mezoterapie o optiune atat de populara sunt rezultatele spectaculoase imediate.

Rezultate spectaculoase

Pacientii care recurg la aceasta metoda cauta un remediu rapid pentru a slabi. Conform rezultatelor testelor clinice, mezoterapia poate fi utilizata pentru a trata pe oricine, de la persoanele obeze care au nevoie de tratament pe tot corpul (abdomen, fese, brate, picioare), pana la cei care sunt slabi dar au probleme cu greutatea in exces doar pe anumite parti ale corpului (in general, abdomen si fese). Unii pacienti au avut rezultate vizibile chiar dupa prima sedinta, insa majoritatea au nevoie de cel putin 4 tratamente. De asemenea, durata sedintelor poate varia de la 15 la 30 de minute, insa nu veti resimti niciun disconfort major in timpul sesiunii.

Cel mai important lucru la mezoterapie este ca rezultatele sale sunt permanente daca pacientul are grija de corpul sau si adopta un stil de viata mai sanatos. De aceea, mezoterapia este asociata, in general cu un plan de alimentatie individualizat pentru fiecare pacient in parte. In Romania, mezoterapia este practicata in centre de infrumusetare, unde veti fi intampinati de echipe de profesionisti care va stau la dispozitie pentru a va oferi solutii personalizate la problemele dumneavoastra. Mai multe informatii despre mezoterapie puteti afla la Simone Beauty Center din Bucuresti si pe http://www.simonebeautycenter.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *