Mituri si intrebari legate de extensiile de gene – specialistii Cupio iti dau raspunsuri

Extensiile de gene au fost create pentru a adauga lungime, grosime si plenitudine genelor naturale. Inventia si utilizarea genelor false a inceput in anul 1916, cand regizorul DW Griffith realiza filmul Intolerance, in care si-a dorit ca actrita Seena Owen sa aiba ochi foarte stralucitori si expresivi.

Primele extensii au fost facute din fire de par uman, de catre un producator de peruci. In zilele noastre, genele false si extensiile de gene sunt folosite nu doar la ocazii speciale, ci in fiecare zi, din dorinta de a avea un look rafinat si o privire expresiva.

Exista 3 tipuri de extensii de gene: sintetice, de matase si de nurca, iar dimensiunea lor poate varia intre 6 mm si 17 mm.

Specialistii Cupio au intocmit o lista cu cateva raspunsuri la cele mai frecvente intrebari legate de extensiile gene:
Ce se intampla daca adezivul patrunde in ochi? Extensiile de gene se aplica de obicei cu ochii inchisi, astfel ca riscurile sa se intample acest lucru sunt destul de mici. Cu toate acestea, daca acest fapt se intampla, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa indepartati cat mai repede si mai bine adezivul de pe ochi. Un pas premergator este acela sa verifici daca adezivul contine substante ce pot cauza alergii, astfel vei putea evita posibilele iritatii. Formaldehida este un compus chimic ce se poate acumula in timpul transportului indelungat si primul ingredient de care trebuie sa te feresti atunci cand aplici extensiile de gene.

Ce se intampla daca in timpul procedurii ochii iti lacrimeaza? Aplicarea extensiilor de gene trebuie sa fie o procedura nedureroasa si fara efecte secundare. Daca in timpul ei ochii incep sa lacrimeze, acum este moemtul sa-ti anunti tehnicianul. Cel mai probabil lipiciul trebuie schimbat.

Vor fi genele naturale lezate sau deterioarate? Cel mai mare mit este acela ca extensiile de gene iti distrug genele naturale. Daca sunt aplicate corect de catre tehnician, extensiile de gene nu provoaca daune si nu strica starea de sanatate a genelor naturale. Nu te freca la ochi si nu trage de gene, deoarece acestea se pot rupe si, in acelasi timp, pot sa iti afecteze genele naturale.

Pot sa port rimel pe extensiile de gene? Daca te gandesti sa folosesti rimel dupa ce ai aplicat extensiile, ia in considerare un strat foarte subtire aplicat, acesta va fi suficient pentru a crea o privire bogata. De asemenea, nu aplica rimel de la baza genelor, deoarece ochiul va parea foarte incarcat. Niciodata nu folosi rimel rezistent la apa, deoarece este mai greu de indepartat si vei avea tendinta sa tragi de gene pentru a le curata bine.

Pot sa ma spal pe fata imediat dupa aplicarea extensiilor? Tine departe de umezeala genele tale. Intre 12 si 14 ore sunt necesare pentru a se usca bine. Apa poate slabi adezivul si genele pot cadea mai repede decat timpul garantat de 5-6 saptamani.

Inainte de a decide sa-ti pui extensii de gene, documenteaza-te asupra beneficiilor si riscurilor la care te supui. Ulterior alege un tehnician cu experienta, care iti poate da exemple de lucrari de succes dintre clientele sale.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *