Modele manichiura toamna 2010

In aceasta toamna, se poarta unghiile cu o forma cat mai apropiata de cea naturala. In ceea ce priveste lungimea acestora se poarta unghiile nu foarte lungi, care depasesc doar foarte putin varful degetului.

In functie de lungimea unghiei se alege si culoarea ce urmeaza a fi aplicata. Daca preferati unghiile scurte puteti opta pentru un lac de unghii inchis la culoare, iar daca din contra, preferati unghiile lungi ar trebui sa folosti un lac mai deschis.

In aceasta toamna, se folosesc atat tonurile reci (pruna, albastru marin, indigo, negru, gri), cat si cele calde (rosu, roz, bej). Rosul mat se poarta in continuare indiferent de ocazie. Daca preferati nuantele calde, specialistii in domeniu va recomanda picturile sau degradeurile de ton. Accentul se pune foarte mult pe manichiura naturala, care subliniaza aspectul ingrijit al unghiilor si feminitatea. Tot in aceasta tendinta, se poarta in continuare clasicul french in nuante de roz, bej, auriu sau argintiu.

Cu siguranta unul dintre stilurile care nu se demodeaza niciodata este manichiura french. Este un stil conservator, care iti ofera siguranta ca nu vei da gres. Indiferent daca porti o rochie de seara sau doar pijamalele, nu va fi nevoie sa iti stergi oja si sa aplici alta care sa se asorteze, deoarece nu exista nici un stil vestimentar alaturi de care manichiura french sa para nepotrivita.

Specialistii recomanda rosul aprins femeilor indraznete, care au o forma impecabila a unghiilor, de lungime medie, cu varfurile usor rotunjite. Nuantele puternice, tonurile intense de ciclam, mov, dar si tonurile inchise (violet, maro, indigo, negru etc.) trebuie sa aiba o textura stralucitoare. Pentru un plus de feminitate, le puteti alege pe cele care contin particule sclipitoare. Sunt ideale pentru persoanele cu o piele mai inchisa la culoare.

Tendintele acestei penduleaza intre foarte sofisticate si foarte indraznete, asa ca putem sa ne transformam de la tinuta la tinuta, adoptand un stil diferit de fiecare data!