NIVEA lanseaza Laptele de corp cu Unt de Cacao Hidratare intensa, pentru o piele irezistibila

În special in sezonul rece, tendinta de uscare a pielii corpului poate să reprezinte o problema apasatoare, din cauza senzaţiei de disconfort pe care o creează 안드로이드 비트맵 다운로드.

Pielea uscată îţi poate afecta chiar şi buna dispoziţie, deci ce ai spune de un ingredient minune, care să-ţi hidrateze pielea şi să o facă pur şi simplu delicioasă Prezi template download? NIVEA lansează NOUL Lapte de corp cu Unt de Cacao, pentru pielea uscată.

Untul de cacao este ingredientul erou pentru pielea uscată, fiind cea mai concentrată soluţie naturală de hidratare, bogată în vitamine şi minerale, cu efect antioxidant 방탄소년단 뮤직비디오 다운로드.

Arborele de cacao ar fi fost cultivat iniţial de maiaşi, în peninsula Yucatan din Mexic, iar apoi comercializat către aztecii care locuiau în zonele deşertoase din Mexic World Cup football download.

Untul de Cacao este cunoscut pentru efectul nutritiv, senzaţia de prospeţime, precum şi pentru strălucirea pe care o oferăpielii. În plus, conţinutul ridicat de vitamina

E confera pielii o senzaţie delicată, pe termen îndelungat Yuanta Securities hts.

NOUL NIVEA Lapte de corp cu Unt de Cacao pentru pielea uscată conferă pielii hidratare intensă, precum şi catifelare de durată uptown funk. Pielea uscată devine vizibil mai fină şi mai strălucitoare, pe durata întregii zile. Tehnologia Hydra IQ şi combinaţia de Unt Natural de Cacao şi Vitamina Easigură o absorbţie rapidă în piele, pentru catifelare de durată 극한직업 다운로드. Pielea va rămâne fină la atingere şi revigorată şi îţi va rasfăţa simturile cu un miros delicios de cacao.

Preţ:17.3 RON

NIVEA Lapte de corp cu unt de cacao

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *