Noile lacuri de unghii Farmec îți colorează vara

Farmec dă startul verii cu noile lacuri de unghii din colecțiile Farmec Ultrarezistent și Farmec Collection, ideale pentru completarea oricărei ținute de sezon 허니셀렉트 캐릭터 다운로드.

În plus, noul Gel Top Coat 3D este menit să protejeze culoarea lacului de unghii și să asigure un luciu intens, având efect de gel fără lampă UV mac dropbox 다운로드.

Noua gamă de lacuri Farmec Collection cuprinde șapte nuanțe noi, în ton cu tendințele verii. Explozie de culori, bucurie și poftă de viață – acesta este efectul noii colecții, încă de la prima privire Park Hyosin Wildflower mp3! Ojele Feeling Special, Pink Flamingo și Orange Sunset, în nuanțe intense de corai, roz și portocaliu oglindesc razele soarelui și vor atrage cu siguranță toate privirile Download the carbon dioxide dna.

Culorile fructate ale lacurilor Yummy Peach și Baked Apple dau savoare oricărei ținute, iar My Lavender decorează unghiile cu nuanța inconfundabilă a frumos-mirositoarelor flori de lavandă Download direct subtitles. În după-amiezile petrecute pe plajă, oja Green Laguna se asortează perfect cu valurile mării și transformă orice manichiură în accesoriul ideal 나쵸 리브레 다운로드. Lacurile Farmec Collection sunt disponibile într-un ambalaj avantajos de 5 ml, ceea ce le face ușor de strecurat în geantă sau în trusa de călătorie yuzu.

Și gama Farmec Ultrarezistent, care cuprinde deja o paletă coloristică de 50 de nuanțe, se îmbogățește cu cinci culori noi și trei glittere, ideale pentru orice petrecere 웹 하드 일괄 다운로드.

Unghiile frumoase sunt esențiale pentru un look îngrijit, iar zilele călduroase de plajă, călătoriile sau ieșirile cu prietenii sunt ocazii perfecte pentru a afișa o manichiură impecabilă Windows MovieMaker 2018. Noile produse Farmec pot fi achiziționate din magazine sau direct de pe site-ul www.farmec.ro.

· Colecția Farmec Collection: Nuanțele de roz aprins, corai, portocaliu intens, verde-măr și mov au nume inspirate de vară și vacanță și te invită să le descoperi Wara convenience store download!
Preț 4,47 lei

· Gama Farmec Ultrarezistent primește, alături de cele 50 de nuanțe deja existente, 5 culori noi și 3 glittere gata de petrecere;
Preț NOU oje 5,98 lei
Preț glitter 8,17 lei

· Noul Gel TopCoat cu efect 3D protejează oja și asigură manichiurii un luciu îndelungat.
Preț NOU 7,35 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *