Noile parfumuri de la Givenchy

Givenchy a reinventat delicatetea olfactiva a unui sezon magic si senzual si a creat doua noi parfumuri cu care sa intampinam iarna Download chrome extension image.

Incantarea unui peisaj de iarna, sentimentul de senzualitate catifelata atunci cand imbraci o blana, stralucirea captivanta a unui foc deschis – noile variatii olfactive ale parfumurilor Givenchy ne conduc intr-o calatorie imaginara a notelor si a celor mai frumoase materiale ce evoca magia iernii one & only 다운로드.

ANGE OU DEMON LE SECRET – WINTER SANDALWOOD (Eau de Parfum 50 ml 263 Ron)

Stralucirea lemnului pretios contureaza noua variatie olfactiva ANGE OU DEMON LE SECRET, iar fateta luminoasa a parfumului este cuprinsa de cele mai calde tonuri ambrate Download activator.cmd. Notele de varf sunt improspatate de merisoare si frunze de ceai verde cu accente fructate. Stralucirea florala a notelor de mijloc este amplificata de Iasomia Sambac 챔피언스리그 결승 다운로드. Notele de baza rasuna in ecouri lemnoase ale unei prezente elegante si intime. Delicatetea accentelor Lemnului de Gaiac se combina cu aromele sofisticate ale lemnului de Cedru Atlas Fantasia 2000 download. Captivant, Lemnul de Santal incalzeste sufletul parfumului cu opulenta sa.

VERY IRRESISTIBLE GIVENCHY – WINTER CEDAR WOOD (Eau de Parfum 50 ml 263 Ron)

Precum un fulg de zapada in lumina, un caleidoscop de culoare infuseaza caldura si inghetul in noua versiune de “iarna” in VERY IRRESISTIBLE GIVENCHY sql server 2008 r2 express. Verde precum o improspatare , notele de varf cu frunze de magnolie si stafide se combina cu alura impetuoasa a stelelor de anason. Cu accentele sale gratioase si inghetate, Trandafirul, nota de mijloc foarte feminina si emblematica a creatiei VERY IRRESISTIBLE GIVENCHY, este infuzat de nuantele cristaline ale unei elegante poetice 최신가요 2018 12월 다운로드. Stralucirea aurie a focului cu lemne ofera o caldura confortabila si moale. Patrunzatore si pure, notele Lemnului de Cedru de Virginia sunt intensificate prin contactul cu accentele intense ale Cedrului Atlas. Magic si fermecator, Lemnul de Santal isi dezvaluie opulenta accentuata si de o sclipire de tamaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *