Nu rata patru zile dedicate cosmeticei si modei intre pe 26-29 septembrie!

Finalul lunii septembrie aduce la ROMEXPO doua manifestari special create pentru doamne si domnisoare mpsreport 다운로드. Cosmetice si produse de ingrijire corporala, textile, imbracaminte, incaltaminte – si multe altele vor fi de gasit in cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR – Expozitia Internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura si MODEXPO – Expozitia Internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii; evenimente ce se vor desfasura in perioada 26 – 29 septembrie 2013 Hancom Taza Practice.

Reunind 200 de companii din Romania si din strainatate, pe o suprafata de aproximativ 10.000 de metri patrati, COSMETICS BEAUTY HAIR si MODEXPO vor prezenta vizitatorilor nenumarate produse provenind din Bulgaria, China,
Etiopia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Kenya, Moldova,Pakistan, Polonia, Spania, Turcia si Ungaria Xenix download.

Numarul mare de expozanti, produsele si serviciile prezentate, din ce in ce mai variate, vor transforma editiile din acest an ale COSMETICS BEAUTY HAIR si MODEXPO in evenimente ce cu siguranta isi vor uimi publicul Foreign Ministry logo.

Punctul forte al expozitiilor il reprezinta tematica variata, multitudinea de produse prezentate, tarile de provenienta dar si numeroasele evenimente conexe ce vor avea loc in paralel cu activitatea expozitionala Windows 7 Photo Viewer.

De exemplu, in cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, vizitatorii vor gasi cu siguranta atractive demonstratiile gratuite si seminariile de machiaj profesional, coafura, tratamente faciale si intretinere corporala, concursurile si workshop-urile sustinute de stilisti de renume din tara si din straintate 안드로이드 x86 다운로드.

Ramanand tot in zona cosmeticelor, in cadrul editiei din acest an a COSMETICS BEAUTY HAIR accentul va fi pus pe produsele bio, sanatate, pe educatie si pe formare profesionala in toate ramurile esteticii youtube videos from your phone. Dintre noutatile evenimentului amintim tehnologiile inovatoare pentru estetica si ingrediente de ultima ora ce contribuie la realizarea unor rezultate spectaculoase in remodelarea corporala prin stimulare celulara, epilare definitiva si reintinerire lso 다운로드. In acelasi timp, vizitatorii vor regasi, cu ocazia acestei manifestari, produse organice, aparate profesionale de ultima generatie care asigura rezultate extraordinare pentru lifting facial, tratamente anticelulitice si chiar pachete de tratament  de lux 귀수편 다운로드.

Tot la capitolul noutati amintim Galeria „Produse fabricate in Romania” realizata in colaborare cu Organizatia Patronala a Industriei Cosmeticelor, ce va insemna un spatiu exclusiv dedicat produselor cosmetice romanesti 내나 이가 어때서 다운로드.
Dintre brandurile prezente, mentionam Farmec, Cosmetic Plant, Pell Amar, Corona, Gerocossen si Star International Med.

In ceea ce priveste MODEXPO, publicul este asteptat cu cele mai noi modele in culori si croieli variate, care vor inveseli sezonul toamna-iarna.
Doamnele si domnisoarele vor fi din nou rasfatate, dar nici domnii nu vor fi uitati. Fie ca vorbim de tinute de zi, de ocazie sau echipamente sportive, MODEXPO este locul ideal pentru reinnoirea garderobei.

Un aspect important de retinut, pentru vizitatorii ambelor evenimente, il reprezinta preturile promotionale oferite de expozanti doar pe perioada targurilor.

In aceeasi perioada la ROMEXPO va mai avea loc si Targul de Produse Traditionale.

Programul de vizitare al expozitiilor este urmatorul:
*       26.09.2013 – 28.09.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
*       29.09.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pret bilet de intrare: 15 lei

Pentru detalii despre manifestari si programul evenimentelor conexe, accesati:
www.expocosmetics.ro    www.modexpo.ro

Va asteptam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *