Numarul barbatilor din Romania care calca pragul chirurgilor esteticieni este in crestere

Traim intr-o cultura in care tineretea si frumusetea sunt foarte pretuite – chiar si in randul barbatilor, care au inceput sa apeleze tot mai des la chirugia estetica 미드 24 시 시즌 9 다운로드. Potrivit Societatii Americane de Chirurgie Plastica, numarul de proceduri estetice pentru barbati a inregistrat o crestere de 106% intre anii 1997 si 2012 LEGO RACER1. In Romania, potrivit chirurgilor esteticieni, numarul barbatilor care isi imbunatatesc aspectul fizic cu ajutorul bisturiului este, de asemenea, in crestere 크롬에서 영상 다운로드.

“In ultimii 5 ani am avut ceea ce se poate numi un `boom` in numarul procedurilor estetice pentru barbati. Clinica noastra ofera toata gama de proceduri estetice si inca de la inceput ne-am focusat si pe procedurile de chirurgie estetica destinate publicului masculin Lee Myung-joo. Astazi, o parte semnificativa a pacientilor nostri sunt barbati, iar numarul persoanelor de sex masculin care apeleaza la proceduri de chirurgie estetica este intr-o continua crestere in tara noastra Calm music download. Conceptia conform careia toti pacientii sunt femei este gresita!”, ne spune Dr. Silvia Stanculescu-Vasalos, chirurg estetician la Metamorphosis Center X-Plane 11.

Dr. Silvia Stanculescu-Vasalos sustine ca barbatii care apeleaza la proceduri de chirurgie estetica o fac din doua motive: sa arate bine si sa ramana competitivi pe piata muncii vista sp2.

“Barbatii privesc operatiile estetice ca pe un instrument cheie in reusita lor personala si profesionala. Pe o piata in care conditia fizica buna, si in general trasaturile caracteristice masculinitatii sunt imperative, se considera ca un aspect fizic de invidiat mareste sansele reusitelor profesionale”, ne explica chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos, specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva ssl 인증서 다운로드.

Care sunt cele mai comune proceduri de chirugie estetica la care apeleaza barbatii
In prezent, cele mai comune proceduri de chirurgie estetica la care apeleaza barbatii sunt: tratamentele cu toxina butulinica si acid hialuronic, rinoplastia, ginecomastia, otoplastia si body liting-ul dupa o pierdere semnificativa in greutate 2014 달력.

„Pe primul loc in preferintele persoanelor de sex masculin se afla tratamentele cosmetice ale ridurilor faciale. Acestea sunt proceduri nechirurgicale, minim invazive si lipsite de reactii adverse, daca sunt efectuate corect overclocking rings. Cele mai frecvente proceduri presupun umplerea ridurilor prin injectarea Acidului Hialuronic sau corectia cu Toxina Botulinica a acestora. Din ce in ce mai multi barbati apeleaza la astfel de metode pentru a-si recapata tonusul si tineretea”, apreciaza Dr. Silvia Stanculescu-Vasalos.

Barbatii apeleaza, de asemenea, la miracolele chirurgiei estetice, pentru a-si corecta anumite defecte sau pentru a rezolva o problema de sanatate.

„Persoanele de sex masculin care apeleaza la Rinoplastie nu o fac neaparat din motive estetice. In majoritatea cazurilor este vorba de o deviatie de sept, iar aceasta reprezinta, in primul rand, o problema de sanatate”, ne explica Dr. Stanculescu-Vasalos.

“Ginecomastia afecteaza aproximativ 65 % dintre baietii pana in varsta de 14 ani si 50% dintre barbatii maturi. Schimbarile hormonale, tratamentele medicamentoase neadecvate, obezitatea sau anumite cauze medicale pot cauza dereglarea marimii bustului masculin, determinand nemultumiri de ordin estetic. Solutia pentru acestia este chirurgia de ginecomastie, care consta in lipoabsorbtia sau excizia la nivelul glandei mamare”, afirma chirurgul estetician.

Otoplastia (solutia propusa de esteticieni pentru a obtine armonizarea marimii si formei urechiilor cu celelalte trasaturi ale fetei si capului) este o procedura mai rar intalnita in randul persoanelor de sex masculin din Romania, insa nu intr-un procent neglijabil.

Procedura de Body Lifting este recomandata doar dupa ce pacientul a ajuns la greutatea dorita, deoarece in cazul in care acesta va continua sa slabeasca se va confrunta din nou cu aparitia excesului de tegument.

Aceste interventii se fac in etape, si un pacient poate avea nevoie de 1-2 sau chiar 3-4 interventii seriate, in functie de excesul tegumentar pe care-l prezinta, pentru a-i readapta invelisul (tegumentul) la noile dimensiuni.

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.silviastanculescu.wordpress.com sau www.metamorphosiscenter.ro.

sursa foto: bostonmagazine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *