O colectie dedicata nobletii-Montblanc prezinta o scanteie din stralucirea printesei Grace Kelly

Brandul international de lux Montblanc a lansat o colectie-capodopera, de un deosebit rafinament, in onoarea celei care a fost un icon de frumusete si distinctie inegalabila a secolului XX – Printesa Grace Kelly de Monaco 아프리카 티비 다시보기 다운로드. O frumusete clasica, un stil neimitabil si o eleganta innascuta, care a cucerit inimile tuturor inca dinainte de a intra in clasa regala.

Grace Kelly a fost un model al feminitatii care a depasit bariera timpului, apreciata fiind nu doar pentru imaginea ei, ci si datorita altruismului si talentului in actorie Download the bento player. Pentru Grace, a fi Printesa de Monaco nu a insemnat sa traiasca intr-o colivie aurita, ci sa isi dedice viata binefacerii. In ultimul interviu pe care l-a acordat, printesa a spus ca i-ar placea ca oamenii sa-si aminteasca de ea drept o femeie buna si iubitoare, care a realizat ceva in viata Download the confession of December Twenty Oil.

Prima colectie completa Montblanc, care include bijuterii fine, ceasuri si instrumente de scris, este un omagiu adus unei femei care intr-un fel sau altul a schimbat lumea, transformand-o intr-un loc mai bun si mai frumos 대도오 다운로드. Elementul cheie al splendidei colectii feminine Grace Kelly este safirul roz in forma de petala de trandafir – floarea preferata a printesei – emblema a feminitatii, romantismului, pasiunii si frumusetii 치즈인더트랩 10화 다운로드. Colectia include o linie de ceasuri uluitoare, asortata seturilor de Haute Joaillerie lucrate cu deosebita finete si editiei limitate de instrumente de scris din aur masiv, de o inegalabila eleganta full book of myths. Fiecare piesa este incrustata cu pietre pretioase: topaz, diamante, rubine, sau cu safire roz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *