Obsesie, nebunie ori inconstienta?

Acum cateva saptamani va prezentam un subiect de actualitate in zilele noastre, care aduce in centrul atentiei binecunoscutul solar si efectele nocive pe care acesta le are asupra sanatatii noastre Shake it. Ei bine, desi suntem constienti de riscurile la care ne supunem in momentul in care apelam la bronzul artificial, putine sunt persoanele care au renuntat la acesta 금요일 다운로드.

Daca pentru un adult, bronzul artificial are efecte devastatoare asupra sanatatii si frumusetii sale, cauzand boli de piele, imbatranirea prematura a pielii, pigmentare excesiva si anormala, cancer, etc, imaginati-va ce efecte poate avea asupra unui copil, mult mai fragil decat noi Black Desert Mobile Download.

Inconstienta unora este atat de mare, incat,uneori ramai fara cuvinte, stupefiat si ingrozit de ceea ce pot face oamenii maturi, care se presupune ca sunt reponsabili de buna crestere si educatie a copiilor ebs recitation.

O femeie din New Jersey, pe numele sau Patricia Krentcil(44 de ani) si-a dus fiica sa se bronzeze la solar. Profesorii micutei au observat arsuri pe trupul fetei si au ramas socati cand au auzit explicatia fetei de doar 5 ani Private Talk. Fetita a marturisit ca merge la solar impreuna cu mama sa.

Autoritatile, alertate de catre profesorii micutei, au actionat imediat, arestand-o pe mama care si-a pus in pericol propriul copil Download CadMas.

De cealalta parte, Patricia se apara sustinand ca arsurile fetei sunt provocate de soarele puternic, pentru ca fetita obisnuieste sa se joace afara, insa, recunoaste ca fetita a insotit-o de mai multe ori la salonul de infrumusetare, dar nu a intrat niciodata in cabina de bronzare 유럽전쟁3 다운로드.

Desi a fost arestata, Patricia se afla in libertate, fiind eliberata pe o cautiune in valoare de 25.000 de dolari 백트랙 다운로드.

Socant, dar adevarat! Tu ce pedeapsa crezi ca ar merita un asemenea parinte?

 

 

Credit foto

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *