Oferta TIFF Sibiu: 30 de filme, concerte, proiecţii speciale timp de cinci zile

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) Sibiu va începe miercuri şi, timp de cinci zile, îşi va încânta publicul cu peste 30 de pelicule de cea mai bună calitate, concerte, proiecţii speciale, întâlniri cu oameni cunoscuţi din lumea cinematografiei şi alte surprize, conform unui comunicat remis, marţi, AGERPRES Get out and download.

Startul proiecţiilor se dă miercuri încă de la orele amiezei, cu o serie de titluri dedicate celor şapte arte: la Centrul Cultural Habitus rulează, de la ora 15,00, ”Dimensiunea umană”, iar de la 17,00, ”Artistul care a înghiţit lumea”, în timp ce la Teatrul Gong este programată, la ora 18,00, o producţie impresionantă despre lumea baletului – ”Primul loc”, iar la ora 20,00 o peliculă intrigantă – ”Motoare sfinte” Premaple download. Prima proiecţie de marcă a Festivalului are loc de la ora 22,00, în Piaţa Mare, unde publicul este invitat să vizioneze o comedie de referinţă a cinematografiei româneşti recente Download the bread basics In English. ”E periculoso sporgersi” (regia Nae Caranfil) este pelicula-bornă care a marcat începutul noului şi excelentului cinema românesc, aflată la aniversarea a 20 de ani de la premieră, care va rula în prezenţa regizorului şi a unora dintre actorii din distribuţie 윈도우 10 영문판 다운로드.

Pasionaţii de muzică se vor putea delecta cu filmele dedicate acestei arte programate la Music Pub, începând cu ora 22,00 – ”Sindromul Punk” şi ”Glastopia” Download Accordance.

Joi, Piaţa Mare din Sibiu va fi punctul maxim al distracţie de la TIFF. Etno-rockerii de la ‘Zdob şi Zdub’ vor susţine un concert incendiar, începând cu ora 19,30, care va fi urmat de premiera celei mai recente comedii semnate de Horaţiu Mălăele – ”Funeralii fericite” 고릴라 pc 다운로드. Mălăele va fi prezent la proiecţie, alături de Adrian Lustig, producătorul şi scenaristul filmului.

Pe agenda TIFF 2013 figurează două evenimente speciale, organizate în decorurile deosebite ale Cetăţii Cisnădioara şi Muzeului în aer liber Astra din Dumbrava Sibiului Great Escape 2 7. Vineri, la ora 21,30, la Cisnădioara va fi proiectat ”Samsara”, un documentar impresionant, iar sâmbătă, la ora 22,00, pe lacul din Muzeul Satului, ”Viaţa lui Pi”, revoluţionarul filmul al lui Ang Lee 세븐 나이츠 다운로드.

Pe ecranul din Piaţa Mare vor rula, până la finalul Festivalului, de la ora 22,00, cele mai tari pelicule ale momentului: vineri, ”Zborul” (regia: Robert Zemeckis, cu Denzel Washington), sâmbătă, ”Atlasul norilor” (regia Tom Tykwer, Andy şi Lana Wachowski, cu Tom Hanks), iar duminică, ”Anna Karenina” (regia Joe Wright, cu Keira Knightlley şi Jude Law) Download the battery widget.

Preţul biletelor este cuprins între trei şi 25 de lei, cele mai scumpe fiind cele din seara concertului ‘Zdob şi Zdub’.

TIFF Sibiu 2013 este un eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc – APFR, cu sprijinul Ministerului Culturii, al Primăriei Sibiu şi al Casei de Cultură a municipiului Sibiu Chow Chow download.

sursa articol: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *