One.ro lanseaza “One Wedding – ghidul unei nunti fabuloase”

One.ro lanseaza ghidul pentru o nunta cu stil “One Wedding – All About I Do”, o colectie de articole dedicate sezonului nuntilor, care include si un concurs interactiv, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX following free ones.

One.ro a pregatit o surpriza de proportii pentru cei care se pregatesc anul acesta sa faca “marele pas” in viata in doi: ghidul “One Wedding – All about I DO” Tell me mp3 download.

Astfel, cele care nu s-au hotarat inca in privinta rochiei de mireasa au la indemana cele mai noi tendinte in materie, dar si un top al celor mai frumoase tinute “made in Romania” arc welder.

Articolele ample despre accesoriile de mireasa, alegerea verighetelor, pantofilor de nunta si a destinatiei ideale pentru luna de miere vor usura misiunea grea care le asteapta pe mirese in acest an catia v5r21.

One.ro s-a gandit si la mire, cu articolul dedicat alegerii costumului acestuia, care il va face sa se simta bine in pielea lui si sa treaca mai usor peste emotiile zilei Boom Beach download.

Surprizele placute nu se termina aici: cititoarele se pot amuza ghicind partenerii de viata ai vedetelor de la Hollywood intr-un quiz interactiv si pot castiga o rochie de mireasa sau doua voaluri de la Alice Design citrix.

 

Sursa articol Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *