Până în 2015, 50% dintre europeni vor suferi de cel puțin o alergie, astfel că: Hotpoint lansează ciclul antialergic și funcția de igienizare cu aburi ale mașinii de spălat Aqualtis

În Europa, numărul persoanelor care suferă de alergii este în continuă creștere relux 다운로드. Conform Fundației Britanice de Alergologie, până în anul 2015, 50% dintre europeni vor suferi de un tip de alergie. În plus, aproximativ 30-40% din populația lumii suferă în acest moment de o afecțiune alergică, se arată într-un document al Organizației Globale a Alergiilor Microsoft Office 2019 free download. Conform acestuia, intensificarea poluării aerului și creșterea temperaturii conduc la agravarea problemelor alergice.

În contextul creșterii cazurilor de alergie la nivel global, Hotpoint lansează ciclul antialergic și funcția de igienizare cu aburi, 100% naturală, tehnologii ce aparțin mașinii de spălat Aqualtis și aprobate de Fundația Britanică de Alergologie 자바 url 파일 다운로드.

Poluarea, acarienii şi polenul sunt principalii responsabili ai pruritului cutanat, care afectează un individ din patru, cu precădere copiii 한컴 네오 다운로드. Astfel, Hotpoint a lansat mașina de spălat Aqualtis, cu două cicluri speciale: antialergic și aburi. Ciclul antialergic reduce la minim principalii alergeni, fără a deteriora fibrele, în timp ce funcția cu aburi distruge 99,9% din germenii, bacteriile şi ciupercile cel mai frecvent întâlnite în rufe.”, a declarat Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company România Supaflex.

Ciclul antialergic constă în două etape: încălzirea apei, la începutul spălării, şi menţinerea constantă a temperaturii la 60°, în vederea eliminării polenului şi acarienilor 이클립스 루나 다운로드. De asemenea, ciclul utilizează o cantitate mai mare de apă pentru a dizolva mai bine detergentul şi prevede cinci etape de clătire – cu trei în plus faţă de ciclurile standard – pentru îndepărtarea principalilor alergeni cum sunt acarienii şi polenul de pe fibrele ţesăturilor 윈집 무료 다운로드.

Ciclul aburi reprezintă soluţia pentru a obţine o curăţare în profunzime şi complet naturală. Testele de laborator au demonstrat că aburul distruge 99,9% din germeni, bacterii şi ciupercile cel mai frecvent întâlnite în rufe, acest lucru făcându-se în mod natural şi economic Download the Android api. În plus, ciclul igienizează rufele, îndepărtează mirosurile neplăcute ale acestora şi le conferă un parfum plăcut. Funcţia cu aburi poate fi îmbinată inclusiv cu ciclurile de spălare la temperatură scăzută, întrucât nu agresează ţesăturile, ci le curăţă în profunzime Tostonia Story.

Maşinile de spălat şi maşinile de spălat cu uscător Aqualtis au obţinut aprobarea “Allergy UK”, a Fundației Britanice de Alergologie, care confirmă reducerea efectivă a polenului şi acarienilor de pe ţesăturile tratate cu ajutorul ciclului antialergic iar germenii, bacteriile şi ciupercile cu ajutorul opţiunii igienizare cu aburi msi gaming app. Aprobarea atestă faptul că produsele au fost testate ştiinţific iar rezultatele lor au fost măsurate şi comparate.

Stilul sofisticat, dar discret, grija pentru mediu şi angajamentul faţă de calitate şi inovaţie fac parte din valorile brandului, eficacitatea, inteligenţa şi stilul fiind cuvintele ce definesc Hotpoint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *