Participa si tu in campania de testare Apidermaliv!

Complex Apicol „Veceslav Harnaj” si Amelie.ro va invita sa luati parte la campania de testare a cremei Apidermaliv desfasurata pe Twitter si Facebook. Crema Apidermaliv se adreseaza tenului normal si mixt, 97% ingrediente naturale, fara conservanti, coloranti si parafina. Regulamentul campaniei de testare: http://complex-apicol.ro/testare.html

Participantii se pot inscrie la campania de testare prin intermediul retelelor de socializare Facebook si Twitter. Inscrierile au loc in perioada 2 mai – 19 mai anul curent. Bonus pentru cei care se vor califica pentru testarea Apidermaliv: produsele gamei Apidermin Apidermin Lux, Apidermin Sampon si Apidermin Sapun Lichid. Toate produsele ce vor fi trimise catre testare sunt fullsize.

Crema Apidermaliv se adreseaza persoanelor cu ten normal si mixt ce isi doresc sa-si rasfete pielea cu ingrediente naturale precum laptisorul de matca, uleiul de masline si untul de shea. Apidermaliv este o crema hranitoare cu actiune de hidratare, emoliere si intinerire asupra tenului, ingrijind si hidratand pielea in profunzime.

Datorita complexului activ bogat in ingrediente naturale, starea pielii este imbunatatita in primele saptamani de la utilizare. Laptisorul de matca, hrana regala, complex de vitamina B ,C, D, E, este o substanta naturala cu numeroase principii active fiind un concentrat biologic antirid ce regenereaza celulele pielii. Untul de shea, cunoscut si ca unt de Karite este derivat din grasimea arborelui de Karite, un unt natural cu actiune hranitoare ce combate imperfectiunile pielii, redandu-i elasticitatea. Uleiul de masline hraneste in profunzime pielea, actionand precum un scut de hidratare si mentinand pielea supla si elastica.

Complex Apicol „Veceslav Harnaj” livreaza beneficiile produselor apicole către fiecare client, avand 45 de ani de experienta si produse recunoscute in mai mult de 30 de tari, imbunatatind astfel sanatatea consumatorilor prin avantajele consumului de produse ale stupului cu ajutorul unei game largi de produse cu ingrediente apicole: laptisor de matca, polen, propolis, ceara de albine. Lider al apiculturii din 1965, complexul produce: miere de salcam, miere poliflora, miere de tei, produse energovitalizante (polen, propolis, laptisor de matca), otet din miere si mere, produse cosmetice cu miere, laptisor de matca, ceara naturala si utilaje apicole.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *