Regulile sunt facute pentru a fi incalcate: hair & makeup

Sau cel putin asa suna deviza multor celebritati de la Hollywood Lunch time Fireworks. Rebele din fire, sau pur si simplu indraznete, multe dintre ele incalca lgile frumusetii, iar acest lucru le face si mai interesante in ochii vigilenti ai criticilor Free cell download. Asa ca e timpul sa lasi deoparte regulile si sa le urmezi exemplul.

Genele false se poarta doar noaptea.
Fals! Asta ne demonstreaza Kim Kardashian sau Jennifer Lopez, care poarta gene false si in timpul zilei, ce-i drept pastrand un aspect natural 보고보고 앱 다운로드. Genele false au fost mult timp rezervate doar fetelor care performau pe scena, ca actrite, dansatoare, sau cantarete, intrucat erau mult prea lungi si dense pentru a fi purtate pe timpul zilei Download the Android English Dictionary. Acum insa, cu mici trucuri si moderatie, se pot purta si ziua. Alege genele individuale si aplica-le doar la coltul extern al ochiului, pentru a pastra un look natural 리눅스 파이썬 다운로드.

Roscatele nu au voie sa poarte ruj rosu
Fals 프리마베라 다운로드! Emma Stone se abate de la aceasta regula…si am spune cu succes chiar. Inainte, roscatele erau sfatuite sa poarte rujuri in nuante de roscat, pentru a se potrivi cu cea a parului, insa, cum majoritatea roscatelor au tenul in nuante rozalii, rujul in tonuri de mac sau cireasa sunt mult mai potrivite keyboard driver.

Femeile care au trecut de varsta de 40 de ani trebuie sa poarte parul scurt
Fals luxury Gothic! Demi Moore face ravagii cu look-ul ei tineresc la peste 50 de ani, si acest lucru se datoreaza si parului lung. Cu toate acestea, parul lung necesita mult mai multa atentie si ingrijire, asa ca foloseste din plin tratamente de reconditionare si taie varfurile la fiecare 6 saptamani.

sursa foto
sursa foto
sursa foto
sursa foto


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *