„România – O călătorie regală 2013” are loc inre 9-12 septembrie la Palatul Elisabeta

Cea de-a zecea ediţie a evenimentului „România – O călătorie regală 2013”, organizat de Casa Regală, se desfăşoară în perioada 9 -12 septembrie la Palatul Elisabeta 파이썬 url 이미지 다운로드.

Biroul de Presă al Regelui Mihai informează într-un comunicat transmis luni AGERPRES că în acest an evenimentul regal va purta paşii invitaţilor străini şi români în Bucureşti, la Sinaia şi la Alba Iulia 이웃집 토토로 더빙 다운로드.

„România – O călătorie regală” este un proiect anual realizat de Casa Regală, începând din anul 2004, care reia iniţiativa regelui Carol I şi a reginei Elisabeta numită „Croazieră regală pe Dunăre”, pe care primii suverani ai României au inaugurat-o în ultimul sfert al secolului al XIX-lea 하드트럭 다운로드. Atunci, ca şi acum, Casa Regală dorea promovarea în Europa şi în lume a celor mai importante virtuţi şi interese ale Statului român, insuficient cunoscute, se arată în comunicat sausage party.

În cele nouă ediţii precedente, evenimentul a reunit câteva sute de personalităţi de pe toate continentele, reprezentând mediul politic, economic, militar şi cultural, în scopul de a le prezenta România de astăzi, realităţile şi perspectivele ei, potenţialul ei natural şi uman, respectând tradiţia şi ospitalitatea românească şi înfăţişându-le la un standard de excelenţă paper model.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *