Secom te ajută să alegi cadoul perfect pentru doamnele dragi ție

A rămas mai puțin de o lună până când vom așeza cadourile sub brad și vom trăi magia sărbătorilor împărtășite cu cei dragi Download Bontown.

Dacă te numeri printre cei care vor să facă un cadou deosebit pentru mamă, soră, bunică, soție sau prietenă și încă mai cauți acel ceva special care să surprindă, să aducă bucurie, dar să fie și util, Secom® te poate ajuta cu câteva sugestii de cadouri speciale second typeface.

În luna decembrie, Secom® a pregătit în lanțul său de magazine din Bucuresti, Iași și Ploiești, 7 pachete speciale cu produse naturale din gama de fito-dermatocosmetice Life-flo® pentru îngrijirea, frumusețea și sănătatea tenului, pielii corpului, părului și unghiilor LEGO Education. Produsele sunt gata ambalate în cutii de cadou elegante și vin însoțite de o felicitare specială unde poți scrie mesajul tău personalizat pentru cei dragi drm.

Astfel, combinații din cele mai populare și îndrăgite fito-dermatocosmetice Life-flo® sunt acum disponibile la prețuri speciale, între 130-200 lei 한컴뷰어 2010 다운로드. Și pentru că Secom® știe că în această perioadă timpul tău este neprețuit, livrarea pachetelor de sărbători este gratuită dacă sunt comandate telefonic sau prin e-mail, folosind datele de contact disponibile pe www.secom.ro Team Fortress 2.

Fiecare dintre cele 7 pachete cadou conține un mix de trei produse de îngrijire a tenului, corpului sau a părului – creme, uleiuri, pudre de argilă sau balsamuri de buze 쏘우7 다운로드. Cadourile sunt personalizate, așa că poți găsi printre ele setul ideal de îngrijire pentru persoana dragă, indiferent de vârstă.

1. Cadou pentru femei cu ten matur – Triplu Avantaj Antiaging, cu Ulei pur pentru piele, păr sau unghii (antiaging, antioxidant, hidratant și intens iluminator), Cremă antirid pentru ten și Balsam de buze 이패스코리아 다운로드.

2. Cadou pentru femeile cu ten uscat sau matur – Hidratare și Protecție Antiaging 24h, cu Ulei din nucă de macadamia pentru piele, păr, scalp sau unghii (bogat în Omega 7, cu efect antioxidant), Cremă de noapte exfoliantă pentru tenși Balsam de buze (oferă hidratare intensă buzelor și protecție împotriva erupțiilor herpetice caracteristice sezonului rece) King.

3. Cadou pentru femeile cu orice tip de ten și păr – Stop Acțiunii Radicalilor Liberi, cu Ser de maracuja (fructul pasiunii) pentru piele, păr sau unghii, Cremă hidratantă și iluminatoare (hidratează natural și stimulează regenerarea pielii) și Balsam de buze No days to download.

4. Cadou pentru femeile cu ten sensibil – Protecție, Calmare Și Iluminare, cu Unt de mango cu efect iluminator (calmează și reduce alergiile pielii), Cremă hidratantă și iluminatoare (bogată în antioxidanți, hidratează natural și stimulează regenerarea pielii) și Balsam de buze.

5. Cadou pentru detoxifierea și hidratarea pielii – Pure Chocolat, cu Unt pur de cacao din sursă organică, cu efect anticelulitic (crește fermitatea pielii, reduce și previne celulita), Ulei intens hidratant și calmant pentru corp, păr, scalp sau unghii (ideal și pentru pielea uscată sau iritată, reduce ridurile și liniile fine) și Pudră de argilă detoxifiantă 100% naturală (masca cu argilă, potrivită tuturor tipurilor de ten, detoxifiază în profunzime, îndepărtează excesul de sebum, toxinele, poluanții, impuritățile și celulele descuamate).

6. Cadou pentru redarea strălucirii tenului – Frumusețe Care Radiază “À La Française”, cu Pudră de argilă detoxifiantă 100% naturală și Cremă hidratantă iluminatoare și regenerantă cu efect antirid (ingrediente inovatoare ce acționează în profunzime împotriva ridurilor).

7. Cadou pentru femeile cu ten sensibil, matur sau uscat – Regina Africană a Frumuseții cu Pudră de argilă purifiantă 100% natural, Unt de shea cu efect antiaging, calmant și intens hidratant și Ulei intens hidratant și calmant pentru corp, păr, scalp sau unghii.

Lansată recent pe piața din România, gama Life-flo® aduce produse fito-dermatocosmetice unice, cu formule naturale, adaptate tuturor nevoilor de frumusețe. Având la bază ingrediente naturale provenite de pe tot globul, formulele Life-flo® sunt create pe baza unor riguroase cercetări științifice pentru a respecta fiziologia pielii și a oferi rezultate optime prin aplicare topică, non-invazivă. Produsele Life-flo® au formule echilibrate, nu conțin parabeni, coloranți sau parfumuri artificiale și sunt bazate pe ingrediente certificate organic, precum uleiul de argan, de baobab, kukui, de semințe de struguri sau unt de cacao și shea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *