Sezonul reducerilor de vară: Ghidul cumpărătorului online inteligent

Numărul celor care prind gustul achiziţiilor online a crescut constant în ultimii ani, în special atunci când este vorba de discounturi, fapt pentru care PayPal le oferă acestora un Ghid cu reguli pe care trebuie să le respecte înainte de a face cumpărături în sezonul reducerilor de vară tv drama.

1. Organizează-te!

Fă-ţi o listă care să includă exact ce vrei să cumperi, cât de mult vrei să cheltui şi idei referitoare la posibile produse care s-ar putea dovedi utile 스마트폰에서 동영상 다운로드. Cu cât eşti mai organizat înainte să începi să cumperi, cu atât vei economisi mai mult timp şi bani.

2. Compară preţurile

Compară preţurile online înainte de a cumpăra game of memories. Numeroşi retaileri introduc deja ofertele de vară înainte ca sezonul reducerilor să înceapă; de exemplu, comercianţii care folosesc PayPal ca metodă de plăţi includ de regulă în oferta lor deal-uri exclusiviste şi promoţii special pentru clienţii companiei de plăţi online Download adobe reader 10.

3. Ia în calcul taxele de expediţie

Este posibil să găseşti o super-oferă de preţ pentru un produs pe care ţi-l doreşti, însă este posibil şi ca taxele de expediţie care se aplică să fie foarte mari 마이티마우스 에너지 다운로드. Asigură-te că verifici tarifele de expediţie înainte de a cumpăra. De asemenea, ţine minte că magazinele care vând prin PayPal oferă transport gratuit în sezonul reducerilor de vară Windows 7 Enterprise Download.

4. Taxe vamale sau nu?

Pentru cumpărăturile făcute din magazine online care operează pe teritoriul Uniunii Europene, comenzilor făcute de clienţi nu li se aplică taxe vamale Gangwon University. În plus, nici produsele achiziţionate din afara Uniunii Europene nu sunt taxate dacă valoarea lor nu depăşeste 150 de euro. La majoritatea achiziţiilor făcute se plăteşte numai taxa pe valoare adăugată, care variază de la o ţară la alta 스위치 nsp 다운로드.

5. Verifică politica de returnare a produsului

Până să adaugi produse în coşul virtual, verifică întâi regulile de funcţionare ale magazinului de unde te-ai hotărat să cumperi Flickr photo batch download. Păstrează chitanţele şi confirmarea transferului în cazul în care acestea îţi vor fi solicitate pentru a ţi se putea înapoia banii pe un produs returnat Solaris 10. Multe magazine schimbă regulile de rambursare special pentru perioadele de reduceri, permiţând înlocuirea produselor, dar nu şi returnarea banilor. De aceea, este indicat să foloseşti un sistem de plăţi care garantează protecţia cumpărătorilor, astfel, dacă produsele pe care le-ai comandat nu îţi sunt livrate, dacă comanda ajunge incompletă sau cu alte produse, PayPal îţi dă înapoi întreaga sumă plătită, inclusiv costurile de expediere.

 

 

sursa articol: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *