Cum obtinem sprancenele perfecte?

Forma spracenelor poate fi rectificata cu ajutorul unei pensete speciale, iar pensarea trebuie sa fie executata imediat dupa demachierea si hidratarea zonei ochilor 히든페이스 다운로드.

In cazul in care pielea din aceasta zona este mai sensibila, iar radacinile firelor sunt mai viguroase, se aplica crema intr-un strat mai gros, lasandu-se sa se infiltreze bine in piele Ebs Special Lecture Special Lecture download. Firele de par trebuie smulse de la radacina cu o panseta nu foarte ascutita pentru a nu rani pielea. Daca pielea se irita, in zona respectiva se aplica comprese reci cu ceai de musetel sau se trece un cub de gheata peste pielea din zona respectiva Download dangerous games.

Lungimea ideala a unei sprancene frumoase este data de linia imaginara care pleaca in linie verticala de la baza nasului si alta care porneste in unghi, intersectandu-se cu prima open project 다운로드. Pensate corespunzator, sprancenele prezinta marele avantaj de a corecta si forma ochilor. Astfel, daca se doreste corectarea ochilor apropiati, sprancenele vor fi pensate indeosebi la baza, iar daca se urmareste obtinerea unui efect de ridicare a pleoapelor cazute, sprancenele vor fi pensate mai ales spre coada ochiului outlook 2010 주소록 다운로드. In acest fel, arcada va parea mai mare decat este in realitate.

Se stie ca prin tunderea varfurilor sprancenelor acestea devin mai dese. Rolul tunderii varfurilor este acela de a regenera firele de par, indepartand in acelasi timp varfurile tocite sau decolorate de soare 러스트 핵 다운로드. Sprancenele trebuie sa fie pieptanate orientand varfurile in sus, dupa care vor fi taiate simetric.

De asemenea, sprancenele trebuie sa respecte intr-un mod armonios forma si proportia fetei 왓츠앱 사진 다운로드. Astfel, daca forma fetei tale este rotunda, pensarea sprancenelor trebuie sa fie efectuata ascendent, insa nu rotunjit. Sprancenele trebuie subtiate in zona superioara a bazei 왓츠업 골드 다운로드. In cazul unei fete patrate, sprancenele trebuie sa fie arcuite si subtiate, urmarind linia arcadei.

Daca fata are o forma triunghiulara, punctul maxim trebuie sa se afle in dreptul mijlocului pometilor Seibebe. Sprancenele drepte se epileaza foarte putin deasupra, in partea dinspre nas si mai mult sub spranceana, in partea exterioara, iar daca spracenele sunt cazute (urmeaza o linie descendenta), se procedeaza la pensarea firelor exterioare, sub spranceana vr movies.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *