Primele cinci minute conteaza!

De multe ori suntem tentate sa ne trezim dimineata si sa ne bem pe fuga cafeaua, iar in si mai mare graba sa ne aranjam pentru inca o zi nebuna, nebuna la birou Prezi template download. Atentie, insa: primul pas nu este aplicarea machiajului, ci curatirea in profunzime a tenului. Chiar daca suntem grabite, intregul proces nu dureaza mai mult de cinci minute si este reteta ce trebuie aplicata zilnic pentru un ten curat, luminos si extrem de atragator 방탄소년단 뮤직비디오 다운로드.

Pasul 1 – Curatare.
Oricat de mult machiaj am folosi de dimineata pana in orele tarzii din seara, imperfectiunile nu trebuie ascunse, ci mai degraba combatute World Cup football download.

De aceea, tenul sanatos va fi mereu la moda. Astfel, aplicati gel de curatare pe fata, pana la baza gatului si masati incet cu varful degetelor in sensul acelor de ceasornic Yuanta Securities hts.

Tamponati-va fata cu un prosop din bumbac sau clatiti-va cu multa apa, nici prea rece, insa nici prea calda, pentru ca diferentele de temperatura dauneaza tenului uptown funk.

Pasul 2 – Tonifiere.
110_f_12232628_0pnmm19wuidxipxbhiocf6vxfvzpyihpDupa aplicarea gelui de curatare, se recomanda folosirea unei lotiuni tonice 극한직업 다운로드. Este un pas important pentru un ten sanatos pentru ca astfel indepartam senzatia de incarcare a fetei.

Cateva picaturi pe un disc demachiant si tamponati-va delicat fata 교육학개론 다운로드.

Pasul 3 – Revigorare.
110_f_2213996_ueeoumebciatymnopzattvw1pvioqrIn final, foloseste o crema pentru fata 임협헬퍼 다운로드. Acest ultim truct iti va lasa pielea moale, catifelata si stralucitoare. Este, de atfel, si o baza buna pentru aplicarea fondului de ten sau a pudrei 유튜브 url 다운로드.

De asemenea, crema de fata iti va proteja tenul pe timpul iernii si va preveni degradarea si uscarea acestuia.
Ai vazut? Cu numai cinci minute in fiecare dimineata esti sigura ca ti-ai pregatit bine tenul pentru aplicarea machiajului 문방구 다운로드. Make-up placut si rezistenta maxima!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *