Tendinte coafura toamna 2009

Si pentru aceasta toamna, stilistii ne-au pregatit variante extreme in ceea ce priveste tendintele din coafura, asa ca trebuie sa fii foarte atenta sa gasesti ceva care ti se potriveste intr-adevar github source. De la stilul boho-chic cand ai pletele in vant pana la un coc sofisticat, de la parul extra-lung pana la tunsorile extrem de scurte, de la un par extrem de drept pana la bucle lejere – ai din ce sa alegi in aceasta toamna 엘시드 다운로드.

La prezentarea de moda a lui Carmen Marc Valvo, accentul s-a pus pe tunsorile tip bob si pe cocuri lejere. Tunsoarea tip bob a fost la moda pe parcursul intregului an si se pare ca va ramane in top si in cele ce urmeaza Psique download. Motivatia designerului pentru alegerea facuta a fost ca a vrut sa dea senzatia unei femei sofisticate, dar care nu petrece foarte mult timp aranjandu-se – astfel, femeile care se incumeta sa isi scurteze parul pot opta pentru bob, iar cele cu parul mai lung pot apela in orice moment la un coc lejer care va arata intotdeauna chic Rix Modern Gothic b Download.

Aceeasi senzatie de frumusete fara efort s-a pastrat si la prezentarea Miss Sixty, abordandu-se insa stilul glam rock. Parul rebel, lasat liber, dat cu putina spuma si eventual prins cu o agrafa intr-o parte al manechinelor au atras atentia tuturor, potrivindu-se de minune cu o atitudine puternica 무수단 영화 다운로드. In schimb, Tory Burch a adoptat o latura mai romantica, prezentand o femeie cu parul lung si cu bucle lejere, care pare extrem de sofisticata.

Dupa cum vezi, designerii iti dau posibilitatea sa alegi foarte mult in acest sezon asa ca joaca-te LgSmartBody regular download! Incearca un stil diferit ori de cate ori ai ocazia pentru a iti arata caracterul de adevarata fashionista!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *