Tendinte makeup primavara-vara 2012!

Daca nu stii cum sa te machezi primavara asta,  Amelie s-a documentat bine in privinta asta, asa ca citeste si invata!

Daca esti o romantica incurabila, sezonul asta vei fi in pielea ta. Se poarta culorile pastelate in tonuri calde, inspirate din universul floral al gradinilor englezesti.  Iata cateva sugestii:  (sursa foto – prezentarea Valentino SS’12)

Noul fard de ploape Eyes to kill marca Giorgio Armani contine un mix de 4 culori perfect pentru un look de zi : rose-lila, galben si 2 nuante de verde: verde khaki si verde anis.

Givenchy vine pe piata cu un nou produs Instant Bucolique ce cuprinde o paleta de culori vii precum verde smarald, violet, si diverse nuante de roz. ( sursa foto)

Casa Chanel propune un nou tip de blush- Blush Horizon – ce se compune dintr-un melange de tonuri de roz tip acadea, potrivite in special pentru o zi de vara torida.(sursa foto)

Colectia Minaudiere Garden Party marca Christian Dior prezinta o paleta de culori florale care celebreaza reintoarcerea primaverii. Atat blushul cat si fardurile se gasesc intr-o forma inedita, majoritatea fiind gravate cu trandafiri. (sursa foto)

Candy de la Yves Saint Laurent este un fard nou pe piata ce contine aceleasi nuante bucolice vii si ultra-intense, culori ce se pot aplica stilurilor de la rock pana la retro.(sursa foto)

Pe langa pasteluri, primavara asta se mai poarta si culorile tomnatice precum rosu, marron bland si auriu. Fardul  Pure Color Topaz, marca Estee Lauder  se gaseste intr-o culoare unica: goldul. Culoarea se adreseaza doamnelor si domnisoarelor adepte ale unui clasic si elegant. Auriul confera luminozitate ochilor si tenului.(sursa foto)