Tine transpiratia sub control! cu Eucerin

Transpiratia puternica este, de cele mai multe ori, o problema mai stanjenitoare decat orice detaliu fizic, vizibil. Asocierile mentale negative ale celor din jur pot deveni apasatoare, iar lipsa unei solutii de incredere te poate face sa iti pierzi respectul de sine si sa te subapreciezi. De multe ori, insa, produsele de igiena folosite sunt neputincioase in lupta cu problemele ce tin de organismul fiecaruia: in timp ce 2% din populatie sufera de hiperhidroza – transpiratie excesiva, 18% din populatie se confrunta cu probleme legate de transpiratie.

Transpiratia excesiva este cauzata de cele mai multe ori de clima, anotimp sau alte activitati fizice. Si nu uitati, transpiratia excesiva este o problema care poate aparea la orice varsta: se manifesta si la pubertate, dar poate aparea si la copii.

In intampinarea problemelor legate de transpiratia puternica si excesiva si din necesitatea unei solutii de protectie cu adevarat eficiente si de durata, Eucerin – expertul in stiinta si sanatatea pielii de peste 100 de ani – a creat doua produse testate clinic, pregatite sa inlature pe deplin disconfortul cauzat de transpiratie, atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor: noul Eucerin Deo Roll-on anti-transpirant, cu protectie 48 de ore impotriva transpiratiei puternice, si noul spray anti-transpirant, cu actiune intensiva timp de 72 de ore impotriva transpiratiei excesive.

Noul Eucerin Deo Roll-on Anti-transpirant 48h protejeaza impotriva transpiratiei puternice, pana la 48 ore, fara a compromite toleranta la nivelul pielii. Formula sa delicata asigura o protectie eficienta chiar si in situatiile de stres sau tensiune, atunci cand glandele sudoripare, strans legate de sistemul nervos, sunt activate la maximum. Formula fara alcool, coloranti, parfum sau conservanti, este testata clinic, si este special conceputa pentru reducerea bacteriilor si a mirosului neplacut, tinand cont, in acelasi timp, de problema frecventa a iritatiilor aparute in zona mai sensibila a axilelor. Corpul tau este mai sanatos, iar tu iti recapeti increderea in fortele proprii si libertatea de a te bucura din plin de compania celor din jur. Pret in farmacie: 29 RON

 Transpiratia excesiva, cunoscuta in termeni medicali sub numele de hiperhidroza, poate transforma orice banal moment de interactiune intr-unul incomod, disconfortant. Persoanele care se confrunta cu aceasta problema se regasesc, adesea, intr-un cerc vicios, caci emotiile negative si stresul activeaza pocesul de transpiratie. De obicei, persoanele cu hiperhidroza transpira de 4-5 ori mai mult decat in mod normal.

Noul Eucerin Pump Spray Anti-transpirant 72h este solutia ideala combinand protectia intensiva a unui anti-perspirant puternic testat clinic cu ingrijirea pentru nevoile specifice ale pielii. Eficienta sa a fost dovedita in urma unui studiu, rezultatele indicand o reducere cu pana la 91% a transpiratiei, timp de 72 de ore, in cazul persoanelor ce se confrunta cu transpiratia excesiva.  Cu o formula testata clinic, fara alcool sau coloranti, spray-ul actioneaza exact asupra cauzei, reducand activitatea glandelor sudoripare pe o perioada indelungata, fara a bloca, insa, porii sau procesul fiziologic de transpiratie. Pret in farmacie: 33 RON

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *