Ținute sobre, elegante sau scânteietoare pe covorul roșu de la Oscar 2015

Pe covorul roșu al galei Oscarurilor de anul acesta au defilat ținute uni albe, negre sau roșii, dar și extravagante, brodate cu perle, paiete sau pietre scânteietoare, relatează luni EFE Jack Richards.

Între ținutele sobre ale serii s-a remarcat rochia neagră simplă din catifea a lui Cate Blanchett, creație a lui John Galliano pentru noua sa casă de modă Martin Margiela, purtată cu un colier din turcoaze, dovedind că sobrietatea este cea mai bună alegere 안랩 무료백신 다운로드.

Dintre actrițele nominalizate la rolul principal s-au remarcat Marion Cotillard, cu o rochie albă din brocart marca Dior, sau Julianne Moore, care a purtat o rochie diafană Chanel Couture ornată cu pietre 옥탑방 다운로드.

Rosamund Pike a optat pentru o rochie roșie paietată Givenchy, în timp ce Felicity Jones a ales un model McQueen presărat cu perle Large music.

Tot o ținută albă și strălucitoare a ales și Lupita Nyong’o, îmbrăcată într-o creație Calvin Klein brodată cu 6.000 de perle, care a atras toate flash-urile Gundam DoubleO 2nd Term.

Nu au lipsit nici ținutele excentrice cum este cazul lui Lady Gaga, care nu a surprins prin rochia sa albă și bogată creație Azzedine Alaia, cât prin mănușile roșii ce păreau mai potrivite sarcinilor de menaj decât covorului roșu Download The Dead.

La această ediție au existat multe scene de familie: Patricia Arquette, într-un model sobru alb și negru, creație a prietenei sale Rosetta Getty, a venit însoțită de mama și de sora ei; Dakota Johnson — într-un model roșu Saint Laurent, cu o amplă despicătură laterală — a venit cu mama sa, Melanie Griffith; actorii Chris Pratt și Anna Faris nu au vrut să rămână la petrecere pentru a se întoarce acasă la copilul lor, în timp ce Emma Stone a venit însoțită tot de mama ei Ona's Ghost 1.

Zemanta Related Posts Thumbnail
Melanie Griffith și Dakota Johnson
Foto: (c) REUTERS/Lucas Jackson

Între creațiile tip „deja vu” s-a încadrat Jennifer López care și-a afișat tradiționalul stil ‘lady’ cu o rochie de seară presărată cu pietre în ton ‘nude’, sau Gwyneth Paltrow cu o rochie mulată în nuanțe roz bebé de la Ralph & Russo Zarapapa mp3.
O notă aparte a fost moda masculină, dovedind că bărbații capătă tot mai multă experiență și încep să se abată de la tradiționalul smoching negru cu papion working model. S-a făcut remarcat Jared Leto cu părul său lung și smochingul în tonuri deschise de culoarea lavandei, cântărețul Will.i.am de la trupa The Black Eyed Peas, în cămașă albă cu dungi negre și pantaloni cu vipușcă, sau David Oyelowo, protagonistul filmului ‘Selma’, în smoching roșu închis de la Dolce&Gabbana 찬송가 다운로드.

La fel de remarcați au fost și prezentatorul galei Neil Patrick Harris, care a apărut pe covorul roșu într-un smoching gri perlă (Brunello Cucinelli), sau actorii Adrien Brody și Benedict Cumberbatch, care au ales o combinație riscantă, sacou alb și pantalon negru, în stil chelner al secolului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *