Ţinutele Festivalului George Enescu: 600 de ore de lucru

160 metri de material, 500 de nasturi, peste 15.000 metri de aţă şi 600 de ore de lucru au fost necesare pentru realizarea ţinutelor oficiale pentru personalul Festivalului George Enescu 코렐 드로우 x5 한글판 다운로드.

Cele 20 de costume de lână din 2 piese ce vor fi purtate de-a lungul festivalului au fost oferite de SARTO Made to Measure.

„Prin parteneriatul cu SARTO am vrut să arătăm publicului că eleganţa şi clasa pot fi găsite şi în România 레디오 다운로드. Apreciem ţinutele pentru stilul lor şi pentru modul în care se integrează în conceptul vizual al Festivalului George Enescu. Este o dovadă în plus că Bucureştiul este creativ, aşa cum spunem noi cu voce tare!”, a declarat Oana Marinescu, director de comunicare al Festivalului Internaţional George

„Sprijinim eleganţa clasică şi cultura, pentru ca noi credem cu tărie că haina nu reprezintă nimic dacă nu este însoţită de educaţie şi stil Don't starve to iPhone. Festivalul Enescu este una dintre cele mai importante manifestări culturale europene şi suntem fericiţi că membrii echipei poartă ţinute SARTO Puyopuyo Fever. Astfel de evenimente ne fac mandri că suntem români şi ne dezvoltam business-ul aici, cu oameni de calitate.” spune Alexandru Moise, membru fondator SARTO Made to Measure 보헤미안랩소디 영화 다운로드.

Cei 20 de membri ai echipei Festivalului Enescu vor purta de-a lungul evenimentelor costume de lână din 2 piese, alături de camăşi de bumbac, accesorizate cu papioane, cravate şi batiste inspirate de conceptul şi culorile festivalului Torch browser download. Tinutele au fost create din materiale provenite de la cele mai bune Parteneriatul dintre Festivalul Enescu şi SARTO Made to Measure continuă cu o serie de manifestări care îmbină cultura şi muzica clasică cu eleganţa masculină: un concert sustinut de Die Münchener Philharmoniker (Dirijor: Semyon Bychkov, Solist: Gautier Capuçon-violoncel) pe data de 17 septembrie la Sala Palatului şi o ediţie specială a evenimentului Barbaţii SARTO fluidsim 한글 다운로드. În plus, ziarul festivalului va prezenta în fiecare dintre cele 4 săptămâni ale evenimentului sfaturi de stil pentru domni, oferite de specialiştii concept-boutique-ului masculin Download 200 of Yoon Myung-jo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *