Tipul de mascara potrivit pentru genele tale!

Fiecare dintre noi este diferita iar genele noastre nu fac exceptie. Diversele tipuri de rimel ofera efecte variate asa ca trebuie sa te gandesti de ce au nevoie genele tale.

Daca ai gene scurte vei avea nevoie in primul rand de o mascara pentru alungirea genelor. In plus, rimelul tau ar trebui sa aiba o textura mai light. Alege un rimel cu o formula mai light pentru a evita efectul de gene grele.
Daca ai gene scurte, o pensula groasa pentru aplicarea rimelului nu va atinge baza genelor tale. In schimb, o pensula cu perii scurti iti va permite aplicarea rimelului chiar si la baza genelor.

Femeile cu gene subtiri au nevoie de rimel pentru volum. Rimelul tau trebuie sa aiba neaparat o pensula mai groasa. Genele rare tind sa se prinda unele de altele atunci cand aplici rimel asa ca o pensula groasa le va separa. In plus, acesta va trebui sa aiba o textura mai densa. Aceste formule vor lasa mai multa culoare pe genele tale, dandu-le un volum mai mare.

Gene dreptele drepte au nevoie de un rimel ondulator asa ca trebuie sa iti cauti o mascara care-ti onduleaza genele. De asemenea, iti trebuie o pensula curbata pentru rimel – pentru a amplifica ondularea genelor foloseste si o pensula curbata cand aplici rimelul.

Daca ai ochi sensibili alege neaparat un rimel rezistent la apa. Daca-ti curg frecvent ochii si nu vrei sa ti se prelinga rimelul, opteaza pentru unul waterproof. In plus, exista si rimeluri hipoalergenice care nu iti vor afecta ochii.

Asa ca, ia o oglinda, analizeaza-ti bine genele si alege tipul corect de rimel de care ai nevoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *