Top 3 look-uri de vedete care ne intorc in timp

Este de ajuns sa ne uitam la Marylin Monroe sau Audrey Hepburn, ca se ne dam seama de ce sunt subiecte inepuizabile de discutie si sursa de inspiratie pentru multi make-up artisti Lee Myung-joo. Nelipsitul ruj rosu, eye-liner negru, mascara, si iata cum un machiaj atat de simplu a ramas in istorie. In prezent, tot mai multe celebritati adopta stilul retro cand vine vorba de machiaj fez.

Christina Aguilera, Gwen Stefani, si Dita von Teese sunt doar cateva dintre numeroasele exemple. Unul dintre plusurile acestui tip de machiaj este faptul ca nu ai nevoie de prea multe culori pentru a-l realiza: un ruj rosu, indiferent de nuanta, eye-liner si mascara 3d chip net 다운로드. Trebuie insa sa insisti cu machiajul de corectie, sa optezi pentru un fond de ten de calitate, intrucat un astfel de machiaj necesita un ten impecabil, fara imperfectiuni 제주감귤체 다운로드. Accentul cade pe ochi, foarte bine definiti. Se vor folosi farduri deschise, pe care le aplicam pe toata pleoapa si faruri inchise, pentru coltul extern al ochiului my left foot. It’s a must: „aripioarele” sau cat-eye, pe care le realizam cu ajutorul unui eye-liner lichid, pentru ca rezista mai mult. Si sprancenele trebuie sa fie foarte bine definite, ca si pometii, de altfel, pe care ii coloram in nuante de bej sau roz Elastic Search.

La acest tip de machiaj, buzele rosii sunt cu siguranta pata de culoarea care atrag atentia 엑소 템포 다운로드. Indrazneste sa folosesti orice nuanta de rosu, dar si creion, pentru a-ti contura perfect buzele. De asemenea, invata de la vedetele care se inspira din acest gen de machiaj si foloseste din plin produse care ilumineaza chipul 코요테 다운로드. Aplica-le in cele mai inlate puncte ale fetei.

Retine ca acest tip de machiaj este in sine o expresie a feminitatii, a rafinamentului si elegantei, asa ca nu vei avea nevoie de alte accesorii pentru a te pune in valoare 맥에서 플래시 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *