Top 5 coafuri lejere usor de facut acasa

Pentru ca este a venit vacanta si avem putin mai mult timp la dispozitie pentru noi, ne-am gadit sa va aratam 5 coafuri dragute si usor de realizat acasa care te vor scoate din anonimat si care vor da culoare oricarei tinute 😀

1 한컴 바탕체 다운로드. Impletiturile – sunt mereu la indemana si vor da un aspect chic-cochet 

2 아키 에이지 다운로드. Coada de cal lejera cu parul puti tapat si cateva suvite rebele vor da un aspect sofisticat, dar totodata relaxat. Poarta cu incredere aceasta coafura atat ziua la o iesire cu prietenele sau seara la o petrecere 가리온 다운로드!

3 God of Pickaxe. Coc lejer – este foarte simplu de realizat si iti va da un aer sofisticat. Nu iti trebuie decat un elastic si cateva ace de par 😀

4 Download the 2018 Special Lecture. Coada lejera prinsa intr-o parte ofera un look tanar si sofisticat. Poart-o cu incredere si la un cocktail!

5 화산고래 다운로드. Coafura Pin-up este si acum preferata de femeile din toata lume. Nu trebuie neaparat sa ai breton pentru a o purta. Tapeaza parul din fata si prinde-l cu cateva agrafe, iar apoi prinde tot parul intr-o coada de cal stilizata zeroirc 다운로드. Nu uita sa acoperi elasticul cu o suvita de cal pentru un aspect mai chic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *