Topul celor mai sexy actori de film din lume

Benedict Cumberbatch şi Emma Watson au fost desemnaţi cei mai sexy actori de film din lume, în urma unui sondaj mondial organizat de Empire Online 구글 어스 프로 무료 다운로드.

Benedict Cumberbatch, actorul britanic din serialul TV „Sherlock”, a ieşit pe primul loc din 50 de actori, într-un sondaj internaţional organizat de Empire Online, surclasându-l pe starul din „Răzbunătorii” Tom Hiddleston şi pe Robert Pattinson, interpretul rolului principal masculin din franciza cinematografică „Amurg”, informează contactmusic.com

Tom-Hiddleston

robert_pattinson_kimdir_3

De altfel, actorii britanici au dominat acest top 50, în care se mai regăseşte actualul star al seriei „James Bond”, Daniel Craig (pe locul 24) .net framework 4.6.

images     

Și scoţianul James McAvoy din franciza „X-Men”, care s-a situat pe locul al 16-lea Baidu Cloud offline download.

 james-mcavoy

James McAvoy l-a devansat pe Tom Hardy, care ocupă poziţia a 17-a php source.

tom-hardy-10

Starurile britanice s-au confruntat însă cu o competiţie dură din partea artiştilor americani, împărţind topul cu actor american Ryan Gosling, care a ocupat locul al patrulea în acest clasament, şi cu Bradley Cooper, aflat pe locul al zecelea subtitles for Man in Black International.

MV5BMjAyMzI0NTU0NF5BMl5BanBnXkFtZTcwODc0MjAwNQ@@._V1._SX375_SY500_    120

În acelaşi timp, actriţa din „Harry Potter” Emma Watson a fost desemnată cea mai sexy actriţă de film, surclasându-le pe Scarlett Johansson, care s-a situat pe poziţia secundă 인스타그램 컴퓨터 다운로드.

Emma Watson-Hot-ImageScarlett_Johansson_by_Gage_Skidmore

Actriţa din „Jocurile foamei” Jennifer Lawrence se află pe locul al treilea novel award.

162622675_image_982w

James Dyer, editor al Empire Online, a declarat: „Este un rezultat grozav pentru actorii britanici, dar fără îndoială este mai puţin important să ai o mulţime de fani de circumstanţă decât să ai un nucleu de admiratori constanţi seven dwarfs. Fanele lui Cumberbatch, Hiddleston, Pattinson şi Villiers şi-au făcut auzită părerea!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *