Un nou motiv de bucurie pentru Adele!

Cu toate ca a luat o pauza de la cariera muzicala pentru a se concentra asupra familiei, ecourile albumului se mare succes „21” inca nu s-au stins Zhu Tycoon. Adele a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, artistul cu cele mai mari vanzari din lume. 

Cu toate ca Adele s-a retras din lumina reflectoarelor o perioada, aceasta devenind mama anul trecut in octombrie, iata ca artista britanica reuseste sa stabileasca un nou record cu albumul ei, „21” 캐리어스 다운로드.

Discul lui Adele a reprezentat anul trecut 13,3% din toate vanzarile de discuri din lume, iar cifra a fost in crestere fata de cele 12,6% din anul 2011 example.

Discul lui Adele a devenit cel mai bine vandut album din lume pentru al doilea an consecutiv, iar cifra de vanzari in Statele Unite a atins 4,4 milioane de unitati Sentinel. In anul 2011, Adele a vandut in SUA 5,8 milioane de copii din acest album.

Este pentru a doua oara consecutiv cand un artist reuseste sa domine clasamentul de vanzari din Statele Unite cu acelasi album de cand Nielsen Soundscan a inceput monitorizarea vanzarii de albume, in 1991 general store tycoon.

 

 

sursa articol: agentiadepresamondena.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *