Urmariti aici spotul campaniei „Plantam Fapte Bune”!

Ora 7 Tapestry download. Ceasul desteptator il trezeste pe actorul Cuzin Toma dintr-un vis…verde. In scurt timp reuseste sa mobilizeze o mana de oameni harnici, de la medici, pompieri si corporatisti, pana la elevi de generala- toti cu chef de plantare. Sunt primele imagini din clipul campaniei de impadurire „Plantam Fapte Bune” 숀리의 남자몸 만들기 다운로드. Actori amatori, dar si profesionisti au muncit timp de trei zile pentru spotul „Plantam Fapte Bune” Download Baek Seon. Filmarile s-au desfasurat in mai multe locatii din Bucuresti si imprejurimi, sub indrumarea regizorului Marin Dinescu.  Rezultatul- cel mai verde clip, pe muzica si versuri care te indeamna la actiune civica: „Plantam, plantam, paduri regeneram-Aer curat sa respiram-Plantam, plantam…Si tara o schimbam-Urmasilor paduri le dam-Plantam, plantam…”

Echipa verde este in plina campanie de ingrijire a puietilor plantati in toamna, asa ca te poti alatura lor pentru a planta fapte bune Windows SecurityUpdate. Iata programul urmatoarelor actiuni:

  • Armasesti 6 ha (judet Ialomita) – intretinere in 16 si 28 iunie 2012
  • Tigveni 3 ha (judet Arges)  – intretinere in 14 iulie 2012
  • Taureni 2 ha (judet Mureș) – intretinere in 7 si 14 iulie 2012
  • Ardud 7 ha (judet Satu Mare) – intretinere in 14 iulie 2012
  • Livezile 1 ha si Dudestii Vechi 1 ha (judet Timis) – in curs de lamurire a datelor de ingrijire

Si cum faptele bune intotdeauna se intorc, campania a strans in ultimul timp mai multe premii 교보 문고 ebook 다운로드. „Plantam Fapte Bune” a castigat Premiul I la sectiunea Protectia mediului” din cadrul Galei Societatii Civile, a lansat o aplicatie unica in lume, Harta taierilor de paduri din Romania, care s-a bucurat de sprijinul Amabasadelor Americii si a Angliei, dar si Microsoft Romania si a castigat un concurs la Europa FM, in urma caruia campania beneficiaza de parteneriat media pro bono 샤이닝 스타 다운로드.


Despre initiativa
„Plantam fapte bune in Romania!” este miscarea nationala de impadurire care propune implicarea societatii civile, a institutiilor publice si a mediului privat pentru a impaduri 300 de ha din Romania si a realiza o harta a zonelor despadurite din tara 히포 차트 다운로드. Miscarea este realizata in contextul Anului International al Padurilor si Anului European al Voluntariatului.

Initiativa se bazeaza pe voluntariat si pe implicarea tuturor structurilor din tara: institutii publice, private, mass media, societate civila si cat mai multi oameni care doresc sa contribuie la imbunatatirea situatiei padurilor din tara noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *