Valiza de piele roșie a lui Margaret Thatcher a fost adjudecată cu 242.500 de lire sterline

Faimoasa valiză de piele roșie în care erau transportate documentele oficiale ale premierilor britanici și care i-a aparținut lui Margaret Thatcher a fost vândută cu 242.500 de lire sterline (334.000 de euro) la o licitație organizată marți la Londra de casa Christie’s, transmite AFP 톱스타 다운로드.

Estimată inițial între 3.000 și 5.000 de lire (4.200 — 7.000 de euro), valiza a fost adjudecată la capătul unei licitații extrem de animate, în aplauzele sălii 로보카폴리 다운로드.

Valiza era una dintre piesele emblematice din cele circa 200 de obiecte personale ale fostului premier britanic propuse marți la licitație. Alte 200 de obiecte sunt prezentate spre vânzare online până miercuri 샌드 박스 다운로드.

Obiectele istorice au avut mai mult succes decât articolele de îmbrăcăminte ale Doamnei de Fier. Documentul semnat de Margaret Thatcher pe care este notat un fragment dintr-o rugăciune a lui Francisc de Assisi rostit la sosirea în Downing Street 10, estimată între 600 și 900 de lire, a fost adjudecată cu 37.500 de lire, în timp ce rochia de la căsătorie, din catifea albastră, prezentată în premieră și evaluată între 10.000 și 15.000 de lire, a fost achiziționată de un cumpărător din Oman cu 25.000 de lire Download apache tomcat 6.0.

Sala a fost plină la „licitația istorică ce a celebrat viața primei femei premier” din Marea Britanie și circa 200 de cumpărători au urmărit ședința online sau prin telefon din Austria, Coreea de Sud, Australia sau California drwtsn32 exe. Obiectele, scoase la vânzare în beneficiul copiilor Doamnei de Fier, Mark și Carol, și a nepoților, au fost propuse înainte Muzeului Victoria and Albert din Londra, cel mai important muzeu din lume în materie de arte decorative și design, însă instituția a refuzat să le expună 뽀로로 슈퍼썰매 대모험 다운로드.

Colecția prezentată la licitație oferă „o perspectivă publică și privată asupra parcursului unui titan politic”, a subliniat casa Christie’s Boom Beach Download. Ea dezvăluie și „pasiunea secretă” a lui Margaret Thatcher, fiică a unei croitorese, pentru haine. „Când era copil, ea și sora ei obișnuiau să confecționeze haine mssql 2014 다운로드. Când a ajuns prima femeie premier, și-a utilizat îmbrăcămintea pentru a-și pune în valoare puterea”, a afirmat organizatoarea licitației 스타2 클라이언트 다운로드. „De câte ori urma să fie fotografiată, apărea minunat îmbrăcată, impecabil coafată, cu o poșetă drăguță. Arăta a ceea ce era cu adevărat: cineva puternic”, a adăugat Meredits Etherington-Smith 워크 카오스 다운로드.

Margaret Thatcher s-a aflat în fruntea guvernului britanic între 1979 și 1990. A murit în 8 aprilie 2013, la vârsta de 83 de ani, amintește AFP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *