Vedetele folosesc Redensity II, primul si singurul acid hialuronic revolutionar anti-cearcane

Cea mai mare provocare pentru majoritatea femeilor moderne din zilele noastre, care se împart între job si familie este exact această problemă, oboseala ce survine in urma tumultului cotidian Youtube 2160p.

Iar primul semn al oboselii se revede pe chipul nostru, printr-o expresie trista ce-si pierde vitalitatea si stralucirea, in special in zona ochilor 코난 감청의 권 자막 다운로드. Insa de acum cearcanele si pungile de sub ochi nu mai reprezinta o problema gratie celui mai nou produs anti-cearcane creat de laboratoarele Teoxane Geneva – Redensity II Photoshop 7.0 Korean edition. Vedeta autohtona, Simona Ivanof Patruleasa si-a redobandit luminozitatea chipului prin doar o sedinta cu Redensity II.

„Am ajuns sa traim in secolul hiper-vitezei xhr. Muncim uneori si cate 12 ore pe zi, mancam pe fuga, apoi ajungem acasa unde ne dorim sa fim sotii si mame. Dar nu trebuie sa uitam ca suntem femei! Fericite daca este posibil, iar chipul nostru sa exprime acest lucru Masscad. O parte din roluri ni le dorim, luptam pentru ele, insa altele vin de la sine. Iar toate acestea este normal sa ne oboseasca. Pentru mine solutia a venit prin Redensity II, inovatia celor de la Teosyal, singurul un acid hialuronic conceput special pentru zona ochilor, care mi-a redat aspectul proaspat si odihnit, pe care nu reuseam sa il obtin nici chiar cu un program strict de somn”, a punctat Simona Patruleasa Ivanof iphone mp3.

Un gel diferit si unic
Acidul hialuronic Redensity II este prima si singura substanta unica creata special pentru aria din jurul ochilor, special creat pentru a reda pielii luminozitatea si pentru a estompa zona incercanata de sub ochi Ask me to ost in the summer. El este injectat printr-o tehnica aparte, fara sa exercite vreun fel de presiune asupra tesutului ocular.

Industria de profil a incercat crearea unor substante care sa imite cat mai fidel caracteristicile locale, sa reintinereasca pielea cu un minim de reactii adverse text recovery converter. Acidul hialuronic Redensity II este o noutate in domeniu deoarece contine amoniacizi, antioxidanti, minerale si vitamine, care se pot introduce in regiunea de sub ochi intr-o cantitate redusa pentru a corecta cearcanele intr-un mod cat mai natural, refac elasticitatea pielii si ii confera stralucire movie veteran.

,,Formula speciala si patentata are la baza acidul hialuronic care datorita concentratie ideale 15mg/g), rehidrateaza si redensifica dermul. Pe langa acesta Redensity II detine o serie de substante ce se regasesc in mod natural in organism, reunite sub forma unui complex dermo-restructurant ce contine: 8 aminoacizi, 3 antioxidanti, 2 minerale si vitamina B6, selectate pentru gradul lor farmaceutic, proprietatile hipoalergenice, compatibilitatea cu acidul hialuronic si eficienta cu care se combina pentru restructurarea globala a dermului Eyes of the World. Pe langa toate acestea, lidocaina, ofera un confort sporit pacientului in timpul injectarii, datorita efectului anestezic.”, a declarat dr Andreea Iftimie, medic estetician si manager medical Fazzada.

Simplu, rapid, fara durere si cu rezultare uimitoare
Gelul este recomandat tuturor persoanelor, de orice varsta care doresc sa estompeze cearcanele sau pungile inestetice de sub ochi. Redensity II este un tratament non-invaziv, cu rezultate vizibile.

Modalitatea de injectare dureaza doar cateva minute, iar gelul se aseaza in mai multe planuri astfel incat sa se integreze perfect in tesut, in cantitate de 0,5ml. Maximul de efect apare la 2-3 zile dupa tratament. Datorita originii non-animale a produsului nu exista risc de alergie, iar efectul poate persista pana la 1 an, o perioada lunga comparativ cu alte produse folosite anterior pentru cearcane.

„Oboseala, lipsa de fier, deshidratarea sunt aspecte reale cu care fiecare ne confruntam zilnic si care ne determina uneori chipul sa para obosit, trist si lipsit de vitalitate. Redensity II a rezolvat aceasta problema pentru mine, mi-a corectat si estompat cearcanele intr-un mod cat mai natural si a redat luminozitatea pielii. In conditiile in care am o viata activa atat din punct de vedere profesional, cat si personal, as putea spune ca am gasit solutia mult visata la clinica de reintinerire laser, Fazzada”, a adaugat Simona Patruleasa Ivanof.

Despre Clinica Fazzada
Tratamentele sunt disponibile in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire care inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin sedintele Pret-a-traiter pentru pacienti si pozitionarea ca centru de excelenta in proceduri laser. De asemenea, aici se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA.

https://www.facebook.com/FAZZADA.Clinica.Laser.de.Reintinerire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *