10 idei de cadouri pentru colegii de birou

Când vine vorba de colegii de muncă, printre cele mai dificile alegeri se numără cadourile de zilele de naștere live aid mbc 다운로드. Întotdeauna trebuie avut grijă ca acesta să nu fie nici prea impersonal, nici prea intim.

Uneori însă este vorba de ziua de naștere a unui coleg nou sau a unuia foarte rezervat, pe care încă nu a apucat nimeni să-l cunoască îndeajuns de mult astfel încât să aveți câteva indicii de cadouri pe care și le-ar dori Download Code Warrior. Pentru a afla cât mai multe despre interesele lui, puteți porni în “inspecție” pe canalele de social media, să adunați informații.

Încercați întodeauna să personalizați cadoul cât mai mult posibil – fie printr-o felicitare scrisă de mână și semnată de toți cei care au contribuit la cadou, fie printr-un mesaj video dedicat (de grup sau chiar colaj din mai multe urări video puse cap la cap), fie prin produse imprimate sau gravate, dacă acest lucru este posibil 마이크로소프트 팀즈 다운로드.

10 idei de cadouri de la care puteți porni, pentru inspirație:

  1. Dacă este genul sportiv, îi puteți face cadou un abonament de acces la fitness, înot, dans sau orice altă activitate îi face plăcere abap 엑셀. O altă variantă ar fi o zi la SPA, unde să meargă să se relaxeze la saună, masaj sau diverse tratamente cosmetice.
  1. O carte sau, dacă nu știți ce i-ar plăcea să citească sau dacă nu cumva are cartea respectivă deja, îi puteți oferi un voucher de la o librărie sau un magazin online kakaotalk pc version.
  1. O geantă casual, în care să încapă și laptopul – găsiți la Elefant câteva mii de modele dintre care puteți alege full book of cnblue.
  1. Puteți să-i faceți abonament premium pe un an la o aplicație pe care o folosește des – poate fi aplicație pentru productivitate, una pentru gestionat articole, poate fi o aplicație de streaming sau sportivă 도화의 저택 다운로드.
  1. Un set de cosmetice sau creme pentru îngrijire corporală, dacă știți că se numără printre consumatorii care mereu vor aprecia o cremă hidratantă de calitate și care miroase plăcut Samsung Laptop Driver.
  1. Un blender pentru smoothieuri – există și variante sport, la care recipientul are capacitate mică și se poate demonta și folosi pe post de termos x3 ap.
  1. Accesorii pentru smartphone: fie o husă pentru protecție, fie un acumulator extern, pentru momentele în care rămâne fără baterie following free ones.
  1. Un set de coastere personalizate – puteți face unul cu poze cu animalul ei de companie, de exemplu, dacă are îndeajuns de multe poze disponibile pe canalele de social media.
  1. Un ceas gravat – aici posibilitățile sunt nelimitate, având în vedere multitudinea de modele existente pe piață. Trebuie doar să vă puneți cu toții de acord asupra unui model care i-ar plăcea.
  1. Un portofel de calitate sau o agendă cu copertă de piele. Dacă știți că are un motto sau citat preferat, îl puteți grava pe produs.

Dacă nu vă puteți decide asupra cadourilor, puteți oricând să porniți un nou obicei și să rugați pe toată lumea din echipă să își facă din timp wishlists, unde să treacă tot ceea ce și-ar dori să primească. Astfel, atunci când se apropie sărbătorile de iarnă sau ziua cuiva, puteți merge la sigur și să alegeți un cadou pe care știți sigur că și-l dorește, chiar dacă nu va mai fi la fel de mare surpriza.

Foto credit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *