Egalitatea dintre sexe nu este chiar o mana cereasca

Intr-un articol anterior vorbeam despre feminitate  si modul in care aceasta ar trebui privita si exprimata Zeus 8.

Feminitatea  este cel mai puternic atuu al femeii, tipic ei si numai ei, este acel ceva pe care nimeni nu ti-l poate lua. Si-atunci ma-ntreb eu, de ce sa renuntam la ea mlb 동영상 다운로드?

In goana dupa egalitatea dintre sexe, in lupta apriga pentru ocuparea locurilor fruntase care nu de mult le erau strict interzise femeilor, de cele mai multe ori ajungem, fara a ne da seama, reci, distante, sobre si fara pic de sentimente, femei la 4 ace, femei care au uitat ce inseamna sa fii senzuala si tandra, adoptand caracterul dur si aspru al barbatilor 스케치 다운로드.

E drept, lumea in care traim nu ne permite avalanse sentimentale si nici mustrari de contiinta, fiind o lume dura in care cel mai bun castiga, in care scopul scuza mijloacele si  ”o palma o spala pe cealalta” free modeling. Dar oare aceste lucruri ne pot schimba caracterul uman, feminitatea, sentimentele si constiinta?

Femeia puternica de astazi, egala in drepturi cu barbatul, ajunge sa ii fie acestuia o copie fidela, atat mental cat si fizic: dura, sobra, rece, distanta, imbracata in pantaloni si doar in pantaloni, perversa si ma refer aici la abilitatea de a minti pentru a-si atinge scopurile, ironica si uneori chiar diabolica Seoul Subway line. Desi suna ingrozitor, este purul adevar pe care multe dintre noi inca il mai neaga, mintindu-se singure si amagindu-se ca doar barbatii sunt capabili de asa ceva 내파일 다운로드. Evaluand aceste situatii, ma intreb din ce in ce mai des daca intr-adevar am castigat o lupta sau am pierdut un intreg razboi fara a ne da seama 한국어 사전 다운로드?

Astazi va propun fiecareia dintre voi, cele care cititi aceste randuri, sa va acordati cateva momente de respiro, cateva clipe de meditatie si de regasire.  Si pentru ca orice schimbare trebuie sa vina din interior, pornind intotdeauna de la mental si ajungand mai apoi la fizic, incercati sa va redescoperiti latura feminina si senzuala, delicata dar totodata puternica, omul cel bun si plin de sentimente care erati odata sPlanner.

Haideti sa renuntam la masca de om dur pe care societatea ne-a invatat sa o purtam pretutindeni pentru a ne apara de factorii externi si sa incercam sa fim noi insele 음성 녹음 다운로드! Lasati de-o parte grijile, gandurile negre, stresul de la munca si odihniti-va putin mintea si sufletul.

Redescopera culoarea, redescopera bunatatea, blandetea, rochiile si bluzele vaporoase, pantofii cu toc si sandalele, bolero-urile si florile, senzualitatea si misterul, redescopera feminitatea 텔레그램 pc 버전 다운로드!

Priveste-te atent in oglinda si raspunde-ti cu sinceritate daca intr-adevar iti place ceea ce vezi, daca te mai regasesti in imaginea din fata ta sau persoana care te priveste din oglinda iti este complet straina de ceea ce erai odata. Gandeste-te ca ani de-a randul ai criticat si poate inca o mai faci, atitudinea nedreapta si dura a barbatilor, dar ca intr-un final ai ajuns sa le semeni atat de mult incat astazi nu mai faci deosebire intre tine si ei. De ce critici daca tu esti la fel?

O pilda biblica spune ca sa arunce cu piatra cel care este fara de pacat. O alta povata romaneasca spune ca intai sa-ti privesti barna din ochii tai si apoi sa ii vezi paiul celui de langa tine. Si iata ca, analizand faptele si nu vorbele, ajungem la concluzia ca noi, femeile, fiintele sublime care lupta pentru egalitatea dintre sexe, care doresc binele si nu sunt capabile de atrocitati, noi cele care ne consideram ”sfinte” si fara de pacat, ei bine, suntem exact la fel ca cei pe care ii tot criticam, analizam si le cautam neincetat defecte!

Pentru a schimba toate aceste lucruri, este nevoie doar de un moment de regasire.

Incearca sa redevii ceea ce erai odata, sa iti regasesti sentimentele pure si atitudinea dreapta, pentru ca restul vin de la sine. O data ce ai pornit pe drumul catre schimbare, nimeni si nimic nu te poate opri!

Poti fi un om de succes fara a aborda o atitudine sfasietoare, poti fi un parinte bun fara a fi un terorist convins s.a.m.d. Vorba dulce mult aduce , iar daca mai adaugi  o privire calda si un outfit senzational, plin de mister si feminitate, succesul este garantat!

 

 

Credit foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *