Ateliere de dezvoltare personala – aranjamentele florale!

Atelierele de aranjamente florale reprezinta cu siguranta un mod placut de relaxare si un bun prilej de a invata ceva nou si frumos Yara. In acelasi timp ofera un bun exercitiu de creativitate si de indemanare .

Marea majoritate a femeilor sunt atrase de flori 바스켓볼 다이어리 다운로드. Sunt frumoase, divers colorate, delicate, parfumate unele si iti dau o stare de bine , de placere!

Asa ca nu e de mirare ca multe dintre ele isi doresc sa invete cum se realizeaze aranjamentele florale Download Big Bad Fox.

Motivele sunt diverse. Unele se gandesc sa-si deschida o mica afacere de organizari evenimente , o florarie online sau chiar una cu vanzare intr-un shop propriu-zis, si atunci cunoasterea tuturor acestor aspecte  sunt un must Download Bad Moms. Altele se gandesc in mod practic ca e bine sa stii cum sa faci aranjamente florale pentru a le face apoi cadouri inspirate persoanelor dragi si mai vor sa stie sa faca  aranjamente de nunti pentru ca oricand o prietena sau o ruda le poate cere ajutorul in acest sens Svenu Star League map.

aranjamente-florale-orhidee-atelier-evmediaO alta categorie, mai temerare, deja au facut astfel de aranjamente ghidandu-se dupa youtube.com sau pur si simplu le-au facut intuitiv si vor sa ‘invete’ acum si partea de ‘teorie’, adica regulile, principiile , trucurile pe care de obicei cineva specializat si cu experienta le poate impartasi 다리다리 분석기 다운로드.

Un alt segment feminin e format din acele femei care vor sa invete sa faca buchete si alte tipuri de aranjamente, in special cele de masa, pentru ca ar dori sa si le faca pentru acasa, cu ocazia unor mese festive, ori pur si simplu sa-si amenajeze zone din caminul lor intr-un mod cat mai estetic flac music.

Si mai sunt, sa zicem o ultima categorie, din ciclul ‘last but not least’, femeile ambitioase care vin la un workshop de aranjamente florale doar pentru ca vor sa mai invete ceva, intrucat sunt genul care invata mereu ceva nou Eli movie download. Asta le tine in viata si le realimenteaza energia.

Toate aceste motive sunt la fel de bune si de justificate pentru a face acest lucru.

aranjamente-florale-minimaliste-evmedia-7

Ce poti sa inveti la un workshop de aranjamente florale, asa cum  organizeaza  EvMedia in Bucuresti install factory?

Pai foarte multe! Inveti despre flori, furnizori de flori, reguli de ingrijire si in special de pastrare, specifice, fiecare floare fiind diferita, avand un alt sezon de inflorire si alte reguli de mentinere pentru a fi cat mi mult timp ‘fresh’ 미드 프렌즈 시즌1 다운로드. Apoi se invata despre accesoriile florale, absolut necesare aranjamentelor si aici e o discutie destul de elaborata pentru ca se exemplifica practic cum se folosesc principalele accesorii. Ca si in cazul florilor, se discuta si despre furnizori, diferente, reguli si trucuri.

aranjamente-florale-crizantme-atelier-tematic-evmedia-102-71Dupa care urmeaza un capitol important legat de stabilirea principalelor reguli si principii ale aranjamentelor florale : cum alegem florile in functie de stilul si scopul propus, cromatica si reguli de design, forme diferite si combinatii interesante si, foarte important, principii ale aranjamentelor florale.

Chiar daca exista multa flexibilitate si libertate in estetica florala, exista cateva reguli de care e bine sa tinem cont. O parte din ele pot fi incalcate, tendinta oricum fiind de mult non-conformism si dinamism, insa e bine sa stim care le putem ignora si cum re-echilibra balanta in asa fel incat ‘produsul finit’ sa fie unul foarte estetic si original.

aranjamente-craciun-evmedia-59Apoi urmeaza partea in care invatam propriu-uzis sa facem aranjamentele pe le dorim : poate fi un buchet clasic de mireasa, o lumanare de nunta, un corsaj, un aranjament pentru masa mirilor, o butoniera( cocarda) ,un aranjament de masa, gandit ca aranjament de masa de nunta sau pentru noi acasa, central sau privit dintr-un singur unghi, ca pentru un colt al camerei.

 

Evident, toate intrebarile participantelor isi afla raspuns pentru ca e un domeniu al detaliilor si fiecare are cel putin o curiozitate nelamurita ; in felul acesta , se asigura un workshop de creatie florala intens ca informatie, care iti ofera sansa la sfarsitul celor trei ore alocate sa poti sa stii ABC-ul florilor si al aranjamentelor florale.

aranjamente-craciun-evmedia-41

In afara de aceste ateliere de initiere in arta designului floral, exista si ateliere tematice, unde tema poate o floare ( orhidee, trandafiri si multe altele) , un anotimp, un stil ( romantic, boem, clasic, elegant, excentric, rustic, plaja, eco) , culoare sau un anumit tip de suport floral care impune ultilizarea altor mecanisme pentru ansamblarea florilor( de exemplu instalatiile florale care se realizeaza in suporti de fier).

Pe site-ul EvMedia cat si pe blog puteti vedea multe imagini de la atelierele sustinute , calendarul atelierelor din 2014 precum si feedback-uri pe pagina de facebook, ca sa va faceti o idee completa inainte de a va decide sa veniti la un astfel de atelier.

Pe 8 februarie 2014, Evmedia organizeaza un atelier tematic de orhidee.  Va fi un veritabil spectacol  de culori si forme deosebite date de orhideele Cymbidium, Dendrobium, Phanelopsis, Vanda, Paphiopedilum si Miltonia. Cateva imagini de la un atelier anterior, in care le-am adus ca si ‘parteneri’  bambusul si moss-ul, sa creem un aer exotic si relaxat acestor frumuseti naturale!

Va asteptam cu drag inscrierile pe adresa contact@evmedia.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *