Tu ce faci ca sa te dezvolti personal? Profita de cursul de creativitate in mediul online!

Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de sambata 5 octombrie, ora 11:00, la atelierul Blogging, facebook, twitter – Creativitate in mediul online, un curs practic de indrumare in universul media virtual propus de jurnalistul si scriitorul Eugen Istodor 윈도우10 익스플로러 10 다운로드.

Virtualul si realitatea astazi ne unesc si se confunda. Cum sa scriem astfel incat sa fim cititi intr-o mare de informatii?

Pornim de la crearea unui blog&cont pentru cursul prezent si exersam, text dupa text, tehnici eficiente de comunicare in online 아이폰 이메일 첨부 파일 다운로드. Invatam cum sa ne construim o identitate virtuala si care sunt limitele si avantajele unui asemenea gest.

Temele celor cinci intalniri vor fi:

1 Trot Top 100 download. Cream propriul blog al cursului si conturi aferente de facebook si twitter.

Ce inseamna o identitate online – limitele si avantajele unui asemenea gest corruption 다운로드. Blog&host. A plati, a fi amator, a fi profesionist. Dezbatem nevoia multimedia (foto, video, audio) si pe cea “multitasking”. Tema pentru acasa: postare texte pe blog si conturi Download 5 non-summit meetings.

2. De ce scriem? Cum scriem pentru a fi noi insine si pentru a ne pastra intimitatea?

Lectii de creative writing pentru a avea succes si pentru a ne pune in evidenta gandurile si intamplarile noastre 페도라 17 다운로드. Pentru cine scriem? Ingredientul secret: umor. Evaluarea continutului postat si modalitati de imbunatatire a continutului postarilor.

3. PR si management de blog&cont 나만이 없는 거리 다운로드. Jocul social inseamna interactivitate, de la “da link” la “da like”.

Explorarea unui spatiu real: Lipscaniul si crearea de continut legat de aceasta explorare 암수살인 다운로드.

4. Lumea virtuala si lumea reala

Diferente si apropieri care tin de tehnica si de caracterul omului: individualist-comunitar, transparenta, conversatie – respingere, lipsa de reactie, perseverenta-inconsecventa 슬픈 씬 다운로드.

5. Concluzii privind blogul cursului.

Mode si noi insine. Consumam sau „suntem consumati”? “Folosim sau suntem folositi?” – intrebarile au raspunsuri 레플리카 다운로드.

Lector: Eugen Istodor
Data incepere: 5 Octombrie 2013; Ora curs: 11:00
Numar ateliere: 5
Frecventa: saptamanal, sambata
Cost: 225 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 200 ron
Loc desfasurare: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *