Cel mai mic din echipa?

Ai ajuns ca la o varsta mica sa faci parte dintr-o companie mare si dintr-o echipa de profesionisti coverity. Acest lucru este o realizare enorma dar poate sa fie si o povara, de asemenea. Atunci cand esti “juniorul” echipei, de cele mai multe ori, exista doua atitudini: fie iti sunt incredintate cele mai usoare si plictisitoare dintre sarcini, deci nu ai niciodata sansa sa experimentezi si sa inveti, fie ai cel mai mult de lucru, pentru ca esti cel mai tanar si trebuie sa inveti cat mai multe 아이폰 유튜브 mp3 다운로드. De cele mai multe ori, aceasta atitudine vine si din cauza novicelui insusi. Acesta isi asuma rolul de cel mai “mic” si confunda respectul cu necesitatea de a accepta tot ce i se ofera fara a-si spune parerea 윈도우 서버 2008 r2 iso 다운로드.

In primul rand, trebuie sa iti gasesti locul in interiorul echipei. Ai fost angajat pe un anumit post, datorita calitatilor tale, astfel, trebuie sa realizezi sarcinile corepunzatoare postului respectiv Download Battleground Amed Hack. Totusi, chiar ar fi o dovada de imaturitate sa incerci sa faci totul singur – atunci cand ai nevoie de ajutor in rezolvarea unei sarcini, trebuie sa il ceri Miracles of The Legendary Land of Zelda. Bineinteles, cu conditia ca aceasta sa nu devina obisnuinta, ca fiind solutia cea mai la indemana. Intodeauna, indeplinirea sarcinilor si demonstrarea unei puternice etici profesionale reprezinta cheia castigarii respectului colegilor de birou 삼국지 13 pk 다운로드.

Apoi, atitudinea ta trebuie sa inspire profesionalism. La birou, viata ta personala este lasata in urma, trebuie sa te imbraci, sa te porti, sa vorbesti si sa gandesti intr-o maniera profesionala asynctask. Utilizarea unui vocabular adecvat este modalitatea perfecta de a demonstra ca profesionalismul nu depinde de varsta – foloseste un vocabular cat mai business, fara elemente de argou sau ale vorbirii commune 힘을 내요 미스터 리 다운로드. De asemenea, chiar daca esti tanar, cele mai multe dintre companii au un cod vestimentar, fie el scris sau nu. Locul de munca nu este niciodata spatiul pentru etalarea ultimelor tendinta in moda jailbreak video.

Varsta nu este in niciun caz un dezavantaj in cadrul unui loc de munca, pentru ca este un factor secundar in orice process de angajare. Profesionalismul nu are varsta, astfel, chiar daca ai 25 sau 55, comportarea ar trebui sa fie, in linii mari aceeasi Download the catalogue. Munca prestata dupa regulile profesionismului este intodeauna o dovada de respect, atat pentru colegii tai, cat si pentru tine. Pentru ca, intr-un final, tu trebuie sa ii tratezi pe cei din jurul tau, cum vrei sa fii tratat si tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *