Cum reactionezi dupa concediere?

Concedierea este marele cuvant de care toti ne temem si pe care deseori nici nu indraznim sa-l folosim 위닝일레븐 다운로드. Speram ca niciunul dintre noi sa nu ajunga in aceasta situatie, dar in orice caz ar trebui sa ne pregatim pentru orice. Concedierea face parte din „lantul natural” al carierei, asa nu ar trebui sa ignoram niciodata acest pericol 하이퍼스핀 다운로드. „Incheierea colaborarii” suna mult mai bine! Dincolo de jocurile de cuvinte, concedierea este o realitate naturala a perioadei in care traim.

Concedierea nu numai ca are consecinte practice negative, dar si consecinte emotionale negative 세인츠 로우 3 캐릭터 다운로드. in mod interesant, pana nu le adresezi eficient pe cele emotionale, sansele tale de a le adresa emotional pe cele practice sunt mult mai mici.

In primul rand, acorda-ti putin timp si nu te apuca direct sa iti cauti un job nou 나바론요새 다운로드. Poate parea logic sa actionezi rapid, dar probabil ca esti foarte departe de starea emotionala potrivita pentru cautarea unui job. Din acest motiv, poti sa faci mai mult rau decat bine 한컴 오피스 2014 vp 다운로드. In schimb, ia-ti o perioada re respiro care poate sa fie oriunde intre 3 zile si 2 saptamani, in functie de impactul emotional al pierderii jobului. In aceasta perioada, obisnuieste cu ideea ca jobul anterior nu mai este si ca viitorul se afla in fata ta Download the chrome installation file.

Detaseaza-te un pic de toate problemele.Traim intr-o societate care ne invata in mod eronat sa ne definim pe noi insine prin lucrurile din jurul nostru 리그오브 레전드 다운로드. Desi poate sa para altfel dupa ce tocmai ai fost concediat, unde lucrezi si cu ce te ocupi nu te defineste ca persoana; este doar o parte din modul in care iti duci viata 영화 모비딕 다운로드.

Si cel mai important – nu da vina! Dupa o astfel de intamplare impulsul imediat este aruncatul vinei pe cineva sau ceva extern: „seful meu e incompetent si era intimidat profesional de mine”, „Altcineva a primit jobul meu pentru ca avea pile”, „Compania nu apreciaza abilitatile mele” 맥에서 플래시 다운로드. Chiar daca este adevarat, lasa toate acestea in spate – nu faci decat sa te simti mai rau si sa nu abordezi eficient procesul de cautare a unui nou job 콩순이 다운로드.

Odata ce ai atitudini constructive fata de faptul ca ai fost concediat, esti echipat emotional in mod adecvat sa treci la procesul propriu-zis de a-ti gasi un nou job. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *