Curs: Invata sa dansezi alaturi de o echipa de instructori pasionati!

Scoala de dans Love to Dance formeaza o noua grupa de incepatori, luni 30 iunie, ora 21:00 pentru cursurile de salsa, bachata, cha-cha, rueda, merengue, vals, tango angertinian, alaturi de o echipa de instructori pasionati, cu o experienta de peste 8 ani jdk 1 8 다운로드.

Love to Dance este o scoala de dans care organizeaza cursuri din 2006 si se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa porneasca intr-o aventura in lumea dansului, indiferent de varsta sau profesie 카카오톡 음악 다운로드. Este deasemenea o comunitate, un grup de instructori, asistenti, oameni ai scenei sau cursanti care iubesc deopotriva dansul si muzica.

Fie ca te gandesti sa practici un sport care sa iti mentina tonusul, vrei sa te relaxezi si sa alungi stresul, fie ca simti nevoia de socializare sau iti place muzica si ai vrea sa stii sa dansezi pe ea, Love to Dance este un mediu potrivit pentru autocunoastere si dezvoltare personala 전국무쌍 다운로드.

In nicio alta forma de activitate, arta sau sport nu se regasesc emotiile, gandurile si starile pe care le activam in timpul dansului. Dansul contribuie la eliberarea unei cantitati semnificante de endorfina in organism, adesea sub numele de hormon al fericirii si este cel care ne face sa zambim spontan si sa ne simtim bine 우분투 자바 다운로드.

Dincolo de beneficiile pe care dansul le aduce asupra corpului, exista si multe alte avantaje: sporirea increderii in sine, atitudine mai relaxata si optimista, concentrata pe solutii, comportament echilibrat alaturi de o postura plina de eleganta si incredere national ceremony video.

Daca vrei sa iesi din zona ta de confort si sa iti lansezi singur o provocare, incearca ceva nou. Cine stie, poate descoperi o noua pasiune.

Facebook Event: www.facebook.com/events/1444489792475802
Website: www.lovetodance.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *