De ce nu esti chemat la interviu?

Ti-ai trimis CV-ul acum vreo doua saptamani si niciun raspuns 마이크로소프트 오피스 프로페셔널 플러스 2010 다운로드. Poate ca te intrebi de ce. Cautarea unui job presupune multa rabdare si perseverenta, dar mai ales constientizarea faptului ca nimic nu trebuie sa fie luat personal 베가스 16 키젠 다운로드.

Sunt foarte multe motive pentru care nu ai fost sunat inapoi, si multe dintre ele nu au nicio legatura cu faptul ca nu ai fi calificat pentru acel loc de munca 윈도우10 1809 다운로드.

Unul dintre motive este adevarat, poate ca nu erai potrivit pentru acea slujba. Poate ca nu aveai experienta necesara, poate nu aveai nimic in legatura cu domeniul respectiv, asa ca angajatorul s-a gandit ca nu ai fi persoana pe care ei o cauta pentru acel post 다이나 밉스 다운로드. De asemenea, o alta situatie ar mai putea aparea. De cele mai multe ori, anunturile pentru joburi sunt create de asistentii de resurse umane, care ar putea sa nu fie indeajuns de familiarizati cu postul respectiv 주비디오 다운로드. Asa ca, cerintele cerute de ei in anunt pot sa nu corespunda cu adevaratele cerinte pentru acel post.

Uneori, anunturile pentru posturi sunt facute publice doar pentru ca asa cere politica companiei, dar in realitate exista deja o persoana care va fi angajata pe acel post 고등래퍼3 1화 다운로드. Adica, CV-ul tau ajunge la angajatori, dar nu este luat in considerare pentru ca acel post este creat si destinat pentru o anume persoana.

In cazul anumitor joburi, poti sa concurezi impotriva a sute de candidati si pentru un interviu esxi 5.1. Daca managerul vrea sa intervieveze un numar mic de candidati, de regula intre 5 si 10, angajatii departamentului de resurse umane trebuie sa se opreasca la un anumit moment, cand cred ei ca si-au gasit oamenii potriviti pentru interviu Free sound booster. Asta nu inseamna ca trebuie sa se opreasca neaparat atunci cand termina de citit toate CV-urile. Asa ca, se poate ca CV-ul tau sa nu fi ajuns nici macar sa fie citit 3D 파일.

Un alt motiv ar putea fi faptul ca, adeseori, companiile renunta la postul respectiv inainte ca cineva sa il ocupe. Ceva poate sa intervina in orice moment, poate ca cineva din companie s-a hotarat sa preia si acele sarcini, in schimbul unei mariri de salariu 더 하우스 다운로드. Sau, pur si simplu, angajatorii au realizat ca nu pot sa sustina din punct de vedere financiar un astfel de post si au renuntat la el.

Oricare ar fi motivul pentru care nu ai fost chemat la interviu, nu trebuie sa te descurajezi. In unele situatii nu este vorba ca CV-ul tau nu este potrivit, ci pur si simplu ti-a lipsit acel dram de noroc care uneori se poate dovedi decisiv. Asa ca, invata sa nu iei nimic personal si sa mergi inainte in orice situatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *