Deschide-ti o afacere

Vrei sa iti deschizi o afacere si mai ai nevoie de informatii? Crezi ca ai putea avea beneficii din urma unor cursuri care sunt un fel de internshipuri pentru cei crare vor sa devina antreprenori? Extreme Training te ajuta cu seminarii, cursuri, prezentari, resurse online si campanie de promovare, totul gratuit.

Proiectul Business Start-UP initiat de Extreme Training reprezinta o oportunitate extraordinara pentru persoanele care doresc sa-si deschida o afacere in zona București-Ilfov. Beneficiarii vor avea posibilitatea sa primeasca informatii cheie in domeniul demararii unei afaceri prin prisma cursurilor gratuite la care pot participa, ne spune Marian Rujoiu, Manager Extreme Training.

Extreme Training desfasoara in perioada mai 2009 – august 2010 proiectul Business Startup, cofinantat de Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane prin Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse si de Uniunea Europeana prin Fondul Social European.

„Business Startup isi propune cresterea potentialului antreprenorial la nivelul regiunii Bucuresti – Ilfov prin dezvoltarea culturii antreprenoriale si prin imbunatatirea competitivitatii si adaptabilitatii potentialilor antreprenori.”

CINE SUNT BENEFICIARII?
Grupul tinta al proiectului este format din persoane care doresc sa initieze o activitate independenta in domeniul antreprenoriatului (indiferent de varsta, sex, minoritate, categorie sociala) apartinand zonei Bucuresti – Ilfov. Din grupul tinta pot face parte, cu valoare de exemplu, urmatoarele categorii:
– studenti
– doctoranzi
– persoane ocupate (angajati)
– persoane fizice autorizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *