Job hopping

Schimbarea frecventa a locurilor de munca, cunoscuta si sub numele de job-hopping, se poate dovedi, mai ales in prezent, cea mai rapida modalitate de a obtine o crestere salariala, insa pe termen lung, trecerea rapida de la un job la altul dauneaza perspectivelor in cariera, potrivit celui mai recent studiu realizat de Universitatea British Columbia 3d 동영상.

Angajatii care isi schimba frecvent locul de munca ajung sa castige in cele din urma mai putin decat colegii lor cu un loc de munca stabil , potrivit studiului realizat de Universitatea British Columbia 번개체조 다운로드. Mobilitatea poate reprezenta un adevarat avantaj in primii ani de angajare, fara a fi alaturata demisiilor, exceselor sau plecarilor din cauza unor probleme familiale gaugan 다운로드.

Job-hoppingul, un fenomen care castiga teren pe piata muncii In acest caz, mobilitatea fie moderata, fie ridicata, poate conduce la castigarea unor venituri mai mari fata de angajatii care au un loc de munca stabil lion movies.
Insa, in afara acestei situatii, studiul arata ca salariile au scazut pe masura ce mobilitatea a crescut.

Desi utilizarea unei astfel de strategii pentru a-ti mari salariul pare avantajoasa, pe terment lung, job hopperii vor fi pusi in situatia de a nu mai fi luati in considerare de catre angajatori datorita instabilitatii profesionale 무당기협 다운로드. Unul din motivele pentru care angajatii cu o mobilitate ridicata au salarii mai mici se datoreaza in majoritate  „esecului” de a fi capabil sa ramana in cadrul unei organizatii mai mult de 5 ani, de-a lungul carierei profesionale 롤 북미 다운로드.

De asemenea, studiul a aratat ca job hopperii isi petrec mult timp fara a avea un loc de munca, iar un procent important al celor care si-au schimbat jobul in reprezint cei care au demisionat de la precedentul loc de munca coverity. In timp ce barbatii au fost concediati mai des decat femeile, cele din urma si-au schimbat de cele mai multe ori locul de munca invocand motive familiale 아이폰 유튜브 mp3 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *